בפרימייר, יש לי שאלה קלה

eyal-m

New member
בפרימייר, יש לי שאלה קלה

איך אני פותח קובץ וידאו כלשהו שיש לי באחת התיקיות במחשב לתוך התוכנה, כמובן בשביל לערוך אותו? עשיתי את השלבים הבאים: File Import ואז File... וזה נתן לי לפתוח רק קבצים של סאונד ותמונה ולא של וידאו כמו שצילמתי בתמונה, אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי. מצורפת תמונה שיהיה יותר ברור

לא תומך

הפרימייר לא תומך בקבצי וידיאו שיש לך תנסה להמיר אותם לקבצים שהוא כן תומך (הכי בטוח , לדעתי) AVI בפורמט DV .

GaLi17

New member
הנה...

לינק לתוכנה http://www.morphman.info/ftp/StoikVideoConverter10.ZIP היא איטית בטירוף, יש לה מצבי רוח של מהירות אבל לרוב היא איטית אז סבלנות... את העבודה היא עושה

eyal-m

New member
יש לי עוד שאלה, איך אני עושה

שכמו בתמונה שהקובץ סאונד הראשון יונמך קצת בסוף ושהשני יעלה כאילו באותו זמן כלומר fade in-out איך אני יכול לערוך כל קטע?

גם לי היו שאלות כאלו ,בגלל זה

הלכתי ללמוד איך עושים את זה ( המלצה שלי ). בכל אופן בצד שמאל יש משולש קטן תלחץ עליו ואז תפתח לך שורה שם תשחק עם הקו ואם משהו לא מצליח פשוט תנסה ותראה מה קורה , כך זה הדרך הכי טובה ללמוד פשוט לנסות .

ernieball

New member
חבל...ישנה דרך יותר קלה...אם שני

הטרקים של הסאונד עומדים אחד על השני (בסוף הראשון ובתחילת השני) בדיוק כמו אצלך בתמונה... אתה לוחץ מעל השורה של video 2 איפה שישנם כלים שונים...אז תלחץ על הכלי שליד הזכוכית מגדלת (מצד ימין,הציור המוזר הזה) ואז כשהוא לחוץ תלחץ על הטראק סאונד הראשון ואחר כך על השני...

למעלה