|בפרק דווין בארי, מישהו שם לב ש....

orityemini

New member
|בפרק דווין בארי, מישהו שם לב ש....

שכשסקאלי משלמת בקופה של הסופר מרקט היא קונה לא יותר ולא פחות: קופסה של גלידה וצנצנת חמוצים? זו היתה בדיחה פרטית על חשבונה של ג'יליאן לרמוז על ההריון המתקדם שלה (היא היתה בחודש תשיעי) :) דבר נוסף, בסצינת הספידו הידועה היה התאריך 7 לאוגוסט, ידוע גם כתאריך יום ההולדת של דיויד דקובני

DarlingAdam

New member
הסדרה מלאה בדיחות פנימיות

מהסוג הזה. די כיף. ....סצינה מתוקה ;)

Chandler Rulz

New member
גם שמאלדר נותן לאמא של סקאלי את

השרשרת, שומעים ברדיו שכריס קארטר (יוצר הסדרה) ומיטש פילגי (סקינר) נשלחו לכלא ל-18 חודשי מאסר.

Chens15

New member
התאריך של דוקובני זה לא ה13/11?

ואו זה היה שוק רציני בשבילי הייתי בטוהח שהוא מאזניים ולא סרטן....ידעתי שג'יליאן היא מזל סרטן

o c e a n

New member
לא מה פתאום

התאריך של מאלדר זה ה 13.10 ושל דוקובני זה ב 7.8 ושל גיליאן זה ב 9.8 אם אני לא טועה היא גם מזל אריה כמוהו

BoazOrli

New member
חחחחחח בקטע עם הקופה

הייתי בטוח פתאום לובה באה ומתחילה לצעוק על סקאלי...חחחחחחח

orityemini

New member
שניהם מזל אריה...:)

הם נולדו בהפרק של איזה יומיים משהו כזה...

מגניב........אגב זה מתאים להם

רב השחקנים הם מזל אריה אני פשוט לא זוכרת מית מסתיים סרטן ואריה מתחיל אז בעייני כל משהו לשביעי בעיניי זה סרטן לא יודעת למה....לא זוכתר תאריכים!!1 אני ומספרים זה אויבים אף נשרי=> אם לא הייתי יודעת שהוא נוצרי הייתי בטחה שהוא יהודי-גם שם וגם מראה....:)

scoutlavie

New member
הוא חצי יהודי

כאילו , אבא שלו כן יהודי ואפילו היה בארץ כמה פעמים, אבל אמא שלו לא. לכן , בעוד מבחינת הדת הוא לא יהודי כי הולכים לפי האמא, מבחינת המראה הוא דוקא כן ...ויש סיכוי שגם מולדר יהודי , למרות שיש קטעים סותרים בסדרה .

לאאאאא את צוחקת עליי נכון?

ידעתי שיש משהו.........אגב מי הורים שלו? עד היום לא הצלחתי ממש לברר סתם בשביל הקטע..........מי כאן אוכל מצות בפסח?. כי אני לא אבל מצד שני אני אף פעם לא אוכלת לחם אז זה לא ממש משנה נכון.?

scoutlavie

New member
אני לעיתים רחוקות צוחקת

לאבא שלו קוראים עמרם ...חתיכת שם יהודי , לאמא שלו אני לא זוכרת אבל היא סקוטית..אולי מרגרט?..אולי אני מתבלבלת עם האמא של סקאלי, תת ההרכה שלי היא משהו מוזר.... בכל מקרה , אני אוכלת מצות בספח, ואני משוכנעת שעוד הרבה פה, הרי זה פורום עם הרבה דתים:)

גם אני אוכל מצות בפסח

אבל אני לא דתי. למעשה אני חילוני לגמרי אבל אני פשוט אוהב מצות עם שוקולד. חבל שאין כל השנה...

אני לא זובלת את זה

זה יושב לך בבטן כמו בטון צרים לקרוא לזה בלוקים דקים ואל מצות בחייכם הם אכלו את המרובעים האלה שעשו כאב בטן??? לא הם אכלו פיתה עירקאית

orityemini

New member
אגב, עמרם דקובני כתב....

ספר על דוד בן גוריון, (הוא היה סופר) כך שהוא היה מחובר קצת לישראל. שם המשפחה דקובני- המשמעות ברוסית היא: רוחניות. כן דיויד במוצאו רוסי מאביו וסקוטי מאמו. את השם שלו כותבים עם H שקטה אבל לא כולם יודעים את זה ולכן הרבה קראו לו דצ'ובני או מה שזה לא יהיה...:) בכל אופן עשו על זה בדיחה בפרק small potato מעונה רביעית כאשר לאחד הדמויות היה H שקטה בשם המשפחה וגם אצלו טעו כל הזמן. לכן כמעט כולם במשפחה שלו שינו את שם המשפחה והשמיטו את הH למנוע בלבול חוץ מדיויד שהתעקש להשאר עם ה H.

כמו שבאנגלית אני כותבת

chen ןזה אמור להשמע כמו כן אבל קוראים את זה כמו צ'ן ואז יש לי שם סיני כזה chen shachaf צ'ן שצ'ף.....במקום כן שכף...:) נכון מצחיק???? כי Hen זה תרנוגלת באנגלית....וואלק? רוסי.....ממש אין שום דמיון אין שום כלום .....ואני שאני יש לי אי שם במרחק שורשים מרוסיה...דור שישי מהסבתא אז זה נחשב?אני שונאת שאנשים באים אליי ברחוב ומתחילים לחררט לי ברוסית רק בגלל שיש לי עור לבן ועינים ירוקות.....))): ומכל הדבר הזה למדתי מילה ברוסית-na prosky=לא רוסית!!

הביטוי תלוי בשפות

באיטלקית למשל,אין ח',והם משתמשים הרבה מאוד ב -C כ "צ'ה" (צ'י זו האות השלישית באיטלקית),גם באנגלית מבטאים "צ'ה",ובעוד הרבה שפות שאין לי כח לציין אותם. בעברית,כשקוראים אנגלית-עברית כמו השם "חן",אז מבטאים את זה כ-ח' לרוב.

Chens15

New member
וואלה??? זה מזור תמיד שהייתי הולכת

לחברות דוברות אנגלית הם היו קוראות לי הן בלי ח...:) הסרט הכי יפה בעולם=> (מבחינת המסר)

למעלה