בפרק הבא טסים לשוודיה

ny22

New member
מנהל
בפרק הבא טסים לשוודיה

האמת, אף פעם לא הייתי שם.
אבל ממש ממש בא להיות שם

זאת נראית מדינה פשוט מדהימה
(וגם מאוד יקרה...
)

אני ממש שמח שהמירוץ מגיע גם לשמה

אשמח ביותר להחשף למדינה הזאת

(בגלל שאני ממש שמח שהמירוץ מגיע לשמה - פתחתי את השירשור
)

ddvic

New member
זה 2 טיסות

מעניין אם יתנו להם להסתדר לבד בהזמנת טיסות וטיסות המשך כמו שעשו בעונה השניה כשהם טסו ליפן(לא זוכר מאיפה)

גםצופה

Member
מנהל
לא ברור שההפקה

תעזור להם להגיע ליעד ?
&nbsp
זה לא כמו TAR שם הצוותים אשכרה צריכים להתמודד עם טיסות המשך... מה שגורם לצוותים להתעכב לגמרי (היו כאלה שזמן המעבר בין הטיסות היה קצר, והם בסוף לא יכלו לעלות לטיסת ההמשך ונתקעו המון זמן בנמל התעופה...)

SivanCA

New member
אתה באמת בטוח שהסתיים המירוץ בגיאורגיה

למה לעזוב פתאום אחרי 30 פרקים בגיאורגיה?

אולי הם עוד יתחרטו ויחליטו להמשיך את המירוץ לגיאורגיה ולא לבלבל את הצופים עם מדינות נוספות?

25330

New member
אם אכן נגמר "המירוץ לגרוזיה" מי צריך את אבבא
כשיש את טדי

בפרומו כבר רומזים על אבבא ותחייתה מחדש. אז אולי באמת יש סימנים לסיכוי שבמקום 20 פרקים בגיאורגיה נקבל עכשיו 25 פרקים בשוודיה - או שלא, וזה הניחוש שלי, מפני ששוודיה די יקרה בכלל, ויחסית לגרוזיה בודאי.

אבל מי צריך את אבבא כשלנו יש לא רק פלאפל אל גם את טדי הדובון ואביגדור ליברמן שילמד את השוודים איך מרכיבים ארון של איקאה.
ובגרסה משודרגת:

kukii im buzuki

New member
משהו קטן שמספרת בחורה צעירה משוודיה:

"עניין שני המייחד את שוודיה הוא המעקב הרצוף והמעמיק של השלטונות אחרי האזרחים. סופי מתארת מצלמות בכל פינת רחוב, בכל פארק, בכל תחנת אוטובוס, בכל קניון. בשכונות מהגרים, יש מצלמה מחוץ לכל בית. כשאתה נמצא בחוץ – אין לך רגע פרטיות. כאילו שכל זה אינו מספיק, השלטונות מתחקים אחרי המיילים של האזרחים ללא היתר מיוחד, וככלל כל פעולה שעושה האזרח מתועדת תחת מספר הזיהוי שלו. המידע הזה נאגר בידי הממשלה אבל הוא גם מגיע לעתים לידיים פרטיות אינטרסנטיות שעושות בו כרצונו (תזכורת לפוטנציאל ההרסני הטמון במאגר הביומטרי החביב שלנו)"

http://kalkala-amitit.blogspot.co.il/2013/02/blog-post_2194.html

25330

New member
שוודים, ברובם מדברים אנגלית, מה שיבטל את יתרון דוברי הרוסית

חוץ מטילטיל ומזרחי*, הדתלשיות (שבמילא לא צריכות שפה, הן על הקו עם רבי בנימין, או כשהוא עסוק: מתקדמות בעזרת התחנחנות לגברברים משועממים שפרחולות מחומצנות עושות להם את זה) וש"ש -הצמד הצפוני, נראה שיתר הזוגות מסתדרים עם (או: ליד ובערך) אנגלית. בגרוזיה, אנגלית זה לא ממש מאפשר תקשורת משום שבגוש הסוביטי לשעבר, מעטים מדברים שפות מערביות (אם-כי אצל הצעירים זה מתחיל להשתנות). בשבדיה, יתבטל היתרון היחסי של שלושת הזוגות דוברי הרוסית והתקשורת באנגלית (או: "אנגלרית") תהיה לפחות תיאורטית, יותר קלה ומן הסתם, שיוויונית יותר למרבית הצוותים.

* טילטיל ומזרחי, כך מסתבר, מתקשים מעט גם בקריאת עברית. במקום קתדרלת סֵמבה הם שאלו על קתדרלת סָמבה והתפלאו למה אף אחד לא מבין מה הזוג המוזר והלחוץ הזה רוצה או מחפש. לפחות את זמן החיפושים של הקתדרלה שהם איבדו בגלל אי-ריכוז ואי-קריאה נכונה של ההוראות, הם "הרווחו ביושר" ויכולים לבוא בטענות רק לעצמם, בטח שלא לדואניות - מושא קינאתם ומטרה נוחה לתיסכולו של טילטיל.

kokita66

New member
שבדיה אכן מדינה יפה אבל בינתיים הפרקים שם די

משעממים אותי.

למעלה