בפרק של היום - גארי השתגע לגמרי..

Music4Life

New member
בפרק של היום - גארי השתגע לגמרי..

אין לי מושג כבר מה נסגר איתו...אני עוקבת צמוד אחרי כל הפרשה שלו, אבל מפעם לפעם זה נראה לי פחות ברור... פעם אחת הוא בסדר גמור בארוחה עם ויקטריה והכל בסדר, וכשהוא בא לביתה הוא נהיה מטורף על כל הראש. מה בעיה שלו? כנראה כמו שהוא אמר לויק שמגיל קטן היה לו עולם דמיוני וככה הוא השיג בעצם בדברים שהוא ידע שהוא לא יכול להשיג, ככה הוא נשאר לכוד בעולם הזה עד היום הזה... ומזה הקול של האישה הזאת כל הזמן שאומרת לו שהוא עלוב ולא יכול לעשות שום דבר...בטח מישהי מהעבר שלו... לא ברור בנתיים!

KOBEMANIA

New member
בילי וג'ק

בילי וג'ק היו במיטבם בפרק שהיה די חלש לא ברור מה בדיוק עשו אשלי וויקטור במטוס מלבד להעיף מבטים לקירות פשוט משעמם! פול הגיע להחלטה! הגיע הזמן הוא יזרוק אותה? אני מקווה גארי מפחד להשכיב את ויקטוריה זה נהפך ברור הרבה יותר כאשר הבחורה הדמיונית צעקה לו למה הוא לא מסוגל "לעשות את זה" זה כנראה מה שגורם לו להתחרפן העובדה שהוא לא מסוגל

Dawn12

New member
הפיתרון עבור גארי

הוא להישאר צמוד לויקטוריה, כי רק ככה הוא מתנהג בשפיות. ויקי רק צריכה להקפיד לא ללכת עם צעיפים כי לגארי יש הרי נטייה לרחרח אותם.
אני דווקא לא אהבתי את הסצינות של בילי היום, למרות שג'ק היה נהדר בהן (במיוחד הפרצופים שהוא עשה מאחורי ג'ון). אני הייתי יותר ממוכן לתת צ'אנס לסיפור של בילי ומק בהתחלה אבל יותר ויותר זה נראה כאילו העלילה הזו בוחנת את הסבלנות של הצופים - ולפחות מבחינתי - היא עומדת לפקוע. הטקסטים חוזרים שוב ושוב ושוב, בילי מרותק בבית כבר איזה מאה שנה, וכל העסק מתחיל להזכיר בצורה מדאיגה את מה שקורה בבית דניסון-מקניל. וכולנו יודעים שזה אומר שהמצב רע.

KOBEMANIA

New member
דווקא לא!

לדעתי שילוב בין גארי לויקטוריה לא יהיה מוצלח אם אני הייתי כותב את הטקסטים לשחקנים הייתי מנצל את השיעמום בבית דניסון זכרו לברכה ומנסה לחבר בין ראיין לויקטוריה כמו בימים הטובים!

למעלה