בפרק של היום - נראה לי שתהיה

גילגולה

New member
בפרק של היום - נראה לי שתהיה

תגובה מאוד קשה ולא נעימה מצד קמילה ואמא שלה על איריס שמדדה את השמלת כלה ללא רשות או יותר נכון כדי להכעיס את קמילה.

איריס-טיפוס מיוחד !!!!!

תגידו נתקלתם באדם כזה במציאות? בנאדם שמצליח להיתמם אחרי ששניות קודם עשה מעשה מחריד. אני עוד לא נפגשתי ולא רוצה להיפגש !!!!!!

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif תופעה האיריס הזו !!

אייזה פרק קשה היה היום אוףףףףףף כמה בכיתי
הסידרה הזו מצליחה לסחוט ממני הרבה דמעות !! מה יהיה ?? נקרע הלב על ההורים של קאפיטו
ומיגל ..... כל יום הוא ממיס אותי מחדש והיום נמרחתי על השטיח מרוב שנמסתי !!!! אייזה גבר מדהים !!!!!!!
קמילה ואדו מתאימים כלכך - יפים ומרדימים
... אלמה - קומדיה טראגית
ודנילו היום גרם לי חשק לצבוט לו את הלחי ולתת לו נשיקה גדולה !! כמה שהוא טיפשוני הוא מתוק !!!!!! מתה עליו !!
... מה עוד היה ששכחתי ??

אממ...שקלרה נדחפת ואני שונאת אותה!

היא כל הזמן מופיעה אצלהם במשפחה אפילו שפרדי כבר לא סובל אותה היא לא מצליחה להבין את מקומה...קרציה.

גם אני בוכה....../images/Emo12.gif

אין..... אין על הסדרה הזאת כל פרק יש לפחות כמה סצנות מרגשות שאני פשוט לא יכולה לעמוד בהן ולא לבכות.. הרטעים של קמילה ואדו, תמיד כששמים את השיר של הנסון - לאבינ יוווו.... יו איך אני מתרגשת אבל עדין, לפי דעתי אין על הסצנות שהיו לפני כמה חודשים כשאלנה וקמילה רבו על אדו.... זה היה פשוט מוווושלם!!!

psa

New member
היייייי ,גם אתן פריקיות של סדרה זו?

איזו מוסיקה ,אילו נופים ו...-תענוג לאוזניים ולעיניים

תגידו...:)

אתן לא מפורום "אומנות שימושית"? בחופש הגדול הייתי מחוברת לשם ומעסיקה את עצמי כל הזמן..:)

פסא - איזה כייף לראותך גם כאן !!!!!

מכורות חבל"ז מבקשות ממך לעשות נפשות לפורום כי הוא צריך להתעורר. היום הגעתי הביתה ב-8:30 ועם המעיל התיישבתי וראיתי את הקטע עם אלנה שדיברה עם ההורים של קפיטו.ממש כואב. מחר בצהריים אתעדכן על מעלליה של קלרעה .

psa

New member
היי פאצ'ולי ,אני ממש אוהבת את הסדרה

אשתדל לכתוב ככל שהזמן יאפשר לי. אני אוהבת את הסדרה ,בזכות הסיבות שציינתי בהודעה למעלה. היא משרה לי מן רוגע ,למרות התככים -אך הם עשויים יפה....

ים כחול

New member
פסאאאא איזו הפתעה ../images/Emo12.gif../images/Emo25.gif

כן אנחנו אומניות שימושיות ביותר
את מוזמנת
פסאונת כייף את לבוא פה , אנחנו לראות אלנה ולבכות מיופי לראות קאפיטו ולבכות מכאב לב , לראות פרדי ולבכות מגוף שלו פה רק בוכות
בוא תבכי עימנו

psa

New member
בחיי זה היה פרק מרגש ,אך מי שהרגה

אותי ,זאת לא קלרה ,זאת לא אמה (אמה של קפיטו ,אם כי דימיינתי מה עובר עליה....). זאת הדודה של אדו- לא מעניין אותה כלום -מלבד מה יגידו השכנים על החתונה. היא הרוסה מהדרמה ומה"טרגדיה".
משו משו

psa

New member
ימושששש- ../images/Emo24.gif

ואת חושבת שאני לא הזלתי דמעות???? רגשנית שכמותי . נקרע לי הלב לראות את אמא של קפיטו. אך בינינו ,קלרה עשתה טובה לכולם -סוף סוף סודה של קפיטו התגלה -הרי זה היה קורה במוקדם או במאוחר ....כך כולם יודעים בבת אחת ובתוך יומיים כולם ישכחו את זה. רק מה - למה, למה בחתונה המקסימה הזו? טוב אנחנו יודעים את התשובה.... יום נפלא

למעלה