בפרשת דרכים...

בפרשת דרכים...

אני בחור צעיר בן 16 יש לי 70 שירים מאוד יפים,מילים ברמה מאוד גבוהה והלחנים לא פחות.... יש לי קול יפה מאוד מנגן,מוזיקלי....וגם עד היום היה לי חלום להיות על במות להיות זמר מצליח ואתמול ישבתי עם עצמי וחשבתי מה יוצא מכל זה,וגם עכשיו אין לי שום תמיכה שום עידוד אף אחד לא איתי במתרס...ולא יודע מה לעשות,תעזרו לי

inbal287

New member
זאת שאלה שמעסיקה הרבה אנשים בגיל

הזה [לפחות כך נראה לי]. תראה, את רק בן 16 [אתה אפילו יותר קטן ממני
], ודברים כמו באמת להוציא תקליט ולהופיע ולהגיע לתודעה הציבורית לוקחים זמן, אין מה לעשות. בינתיים אתה יכול לעשות הרבה דברים - קודם כל להמשיך לכתוב,לנגן,להלחין ולשיר כי זה דבר שאתה אוהב לעשות ואתה לא צריך להפסיק עם זה רק בגלל שאתה חושב שאין לזה עתיד. אתה יכול למצוא עוד אנשים שאוהבים לנגן ולהקים להקה, אתה יכול לבדוק על תחרויות שירה בסביבה הקרובה לך, על מסגרות שמתאימות לאנשים כמונו. אה! אתה יכול גם לפרסם חומרים שלך באינטרנט - בבמה חדשה, מייספייס, בבלוגיה... אפילו כאן בפורום
. אתה יכול לברר באיזה מועדונים יש ערבי במה פתוחה ואז ללכת להופיע שם, אתה יכול להקליט דמואים. והכי חשוב אתה צריך להאמין שאתה עוד תצליח... כמו שאמרתי, זה לוקח זמן ולפעמים זה באמת מתסכל, כי אתה יודע שאתה מוכשר ואתה כ"כ רוצה שעוד אנשים ידעו את זה וכאלה. מה יוצא לך מזה? וול, אני לא יודעת מה איתך אבל אני נהנית מכל רגע שבו אני יכולה לשיר, לכתוב, לשמוע... מוזיקה היא חלק כ"כ חשוב מהחיים שלי, אני לא יכולה לוותר על זה. אני בטוחה שהיא גם חלק חשוב מהחיים שלך ושהיא ממלאת לך את החיים גם כן, וזה מה שאתה מרוויח מזה, ובעיניי זה יותר מהרבה. אתה כמובן מוזמן להמשיך לכתוב פה בפורום, טווח הגילאים פה הוא קרוב לשלך כך שתמצא אנשים לדבר איתם ולדסקס איתם על נושאים משותפים וגם תקבל את התמיכה שאתה צריך. מקווה שעזרתי
.

אמממ....

יש הרבה דברים שקל לכתוב וקשה לעשות (בכל אופן לי)...אני לא לומד,כלומר למדתי ונמאס לי...אבל אני אוטוטו מוציא בגרות....סגנון המוזיקה שאני כותב ומלחין היא ראפ...ואני המון מחפש איזה שותף מוכשר...ואין...אין... זה מעצבן....יש לך טיפים בשבילי על אולפנים זולים וטובים?!אנשים שיוכלו לתת תמיכה.....בתודה רבה רבה מראש...

בבית שמש...

אבל אין לי בעיה להגיע לאולפנים...בכל אופן חוץ מהצפון...זה רחוק מדי....

Virons

New member
יש סיכוי לדוגמא?

PLZ תגיד שאתה לא שר ראפ בעעעע

חח,כעיקרון זה אני ושלוש חברים..

שתיים גיטריסטים אני לומד ומנגן על אורגן....ואנחנו שרים ראפ וגם בשילוב עם רוק ועירבוב סגנונות,ישלי קול תותח לראפ וגם קול מאוד יפה למקהלה עם עוד 3...אקיצר יבוא היום שתשמע/י ברדיו חחח...ולמה את שונאת ראפ???זה המוזיקה הכי אהובה בקרב הצעירים בעולם...אין על ראפ זה דוגרי זה אמת....

Virons

New member
דרך אגב

איך לעזעזל אפשר לנגן עם ראפ זה אותו מקצב משעמם שוב ושוב קצת משעמם החומר שאתם מנגנים שלכם או של מישהו אחר?

למעלה