בצבא יש טבעול, לא?

Neta558

New member
באיזה הקשר זה נשאל?

יש שניצלים צמחונים, לא בטוחה שהם מתוצרת טבעול... אוריארד, תשובה? (אני מעבירה את השידור לכתבנו לעניני צבא, מילואים וצרות ירוקות אחרות)

עד כמה שאני יודע...

יש טבעול (עם ביצים). כלומר הצבא מספק ארוחות "צמחוניות" (למי שעדיין מאמין שביצים גדלות על צמחים) אבל לא מספק ארוחות טבעוניות. זו גם הסיבה שחיילים צמחוניים לא מקבלים תוספת תשלום למשכורת וטבעוניים (תאורתית) כן מקבלים (כי הצבא לא דואג להם לארוחות, אז הם מקבלים תוספת תשלום לקנות לבד את האוכל שלהם). [כאילו שזה ריאלי לעלות למוצב עם אוכל ל-3 שבועות
אבל לא משנה] ואני מעביר את השידור לרונאל... אם יש לך עדכונים מה-5 שנים האחרונות...

ronelalala

New member
../images/Emo9.gifכאן רונאל כתבנו בשטח...

לא הייתי בונה על זה שהצבא יביא לצמחונים משהו בלי ביצים, למרות שיש אפשרות כזאת, ואם זאת אני יכול להבטיח שגם אם זה נעשה זה נעשה בלי כוונה מוקדמת. :))) בתור טבעוני בצבא מה שכדאי לעשות זה קודם כל לקבל את העוד משכורת, ואז בנוסף ללכת ולאכול בחדר האוכל את כל יתר הדברים שאפשר, וזה לא מעט, אורז לדוגמא, או תפוחי אדמה... בכל מקרה החלק הבשרי או דמוי בשרי בארוחות הצבא לא מהווה כזה חלק רציני. יש הרבה קטניות הרבה סלטים וגם יחסית הרבה דגנים, והם אף פעם לא מתקמצנים בדברים האלה על תוספות מה שאי אפשר להגיד על המנות הצמחוניות שלהם שזה בא בהקצבה. אבל קודם כל קחו מה שמגיע לכם מבחינת הצבא זאת בשילוב עם ניצול המשאבים הקיימים :) זה מה שאני חושב. וטבעונות נעימה, ד"א אני עובד כרגע על כמה רפורמות בצבא, והעברת חוקים חדשים, ואני אשמח לשמוע רעיונות אם יש לכם דברים מנסיון אישי... :))

f rat1

New member
לא נראה לי.

אני יודעת בודאות שלפחות אצלי בבסיס לא מדובר בשניצלים של טבעול, אלא של חברה אחרת (אני לא זוכרת את השם, נראה לי שזה משהו לא מוכר במיוחד)

menl

New member
לא בהכרח עם ביצים

לא בהכרח "טבעול" - תלוי מי זוכה במכרז. לא בהכרח מכיל ביצים - המפרט הצבאי אינו מציין האם במוצרי הסויה יהיו ביצים. כמובן שלחייל עצמו אין שום אפשרות לדעת האם השניצל מכיל ביצים. אפשר לנסות לשאול את הטבח, אך זה משתנה. מנשה.

למעלה