" בצב"ח ת"א כל יום הוא טרבלינקה.. "

SNTQ

New member
" בצב"ח ת"א כל יום הוא טרבלינקה.. "

נתקלתי במשפט הזה לאחרונה והוא פשוט זיעזע אותי, כששאלתי את אותה הבחורה שכתבה את המשפט כיצד היא מסוגלת להשוות מדיניות של עמותה (צער בעלי חיים תל אביב) למחנה השמדה שבו נרצחו מדי יום אלפי אנשים. תשובה? פשוטה: "בעיני זה לא שונה.. להשאיר את המעטים הגזעיים ולהמית את כל השאר." הסיפור הוא (למי שלא יודע) שפעילי זכויות בעלי חיים היום יוצאים כנגד המדיניות של עמותת צער בעלי חיים ת"א בטענה שהם הורגים חיות בריאות (90% מנכנסי העמותה) ושיש להם כסף לעשות אחרת.. מה דעתכם? לי זה נראה לי מוקצן ומזעזע להשוות מדיניות של עמותה למחנה השמדה.
 
כמה מאוהבי החיות אינם אוכלים בשר?

שאלה זו צצה במוחי לאחרונה. מוטב שאוהבי החיות היו מקדישים יותר מזמנם לאהבת אדם. ולא כדאי להקדיש תשומת לב להשוואות מטופשות. חסר טפשים בארץ?
 

iwit

New member
לוחמי זכויות בעלי החיים למיניהם

מרבים להשתמש בהשוואות כאלה. פעם רבתי עם איזה נציג מטופש של אנונימוס שהתעקש שאכילת סטייק שקולה לרצח אדם. ואני עוד צמחונית אדוקה. נו, באמת לא ראוי להתייחס לזה.
 
למעלה