בצהריים היא ביקשה לביבות ....

Master Stav

New member
בצהריים היא ביקשה לביבות ....

הקטנה שלי (טאי בת ה6.5 ) החליטה שממש לפני שיותאים לטיול אבא צריך לעשות לביבות ....כמו בחנוכה היא אמרה ...שיהיה לטיול אז כן ...שהנסיכה מבקשת ...המלך עושה
החומרים הדרושים : 8 תפוחי אדמה קלופים ומגוררים על הפומפיה ( ידני לא להתעצל ) 3 בצלים גדולים גם הם מגוררים על הפומפיה 1 כפית מלח 2 ביצים טרופות 4 כפות קמח מלא 1 כפית סודה לשתייה אופן ההכנה : מערבבים ושמים מעל למסננה כדי להיפתר מנוזלים עודפים מחממים את השמן במחבת ....ומניחים עלידי כף קובבות קטנות .... בתיאבון .... הקטנה שלי .....לא חיכתה לטיול לים ....פשוט תוך כדי טרפה איזה 4 ......
 

bigjack

New member
זה נראה מעולה ../images/Emo106.gif

כל הכבוד לטאי שדרשה .....וקיבלה
 

Bavmorda

New member
אני אולי אנטי מטוגנים ../images/Emo8.gif ......

אבל הלביבות שלך מרהיבות ומלהיבות.
נתת לי רעיון לקראת חנוכה. יפה לך ולבתך
 

פל

New member
אני אופה את הלביבות והתוצאה מאוד טעימה

בשנה שעברה ארחתי בחנוכה והכנתי סוגים שונים של לביביות אפויות שהוגשו עם יוגורט ועירית קצוצה, לביבות מתוקות ואפילו סופגניות אפויות. הצלחה מרובה להכין את המתכון המועדף, למרוח נייר אפיה בשמן, להניח בכף ולשטח למרוח מעל בשמן ולהכניס לתנור בחום בינוני כעשרים דקות. להפוך לעוד 10דקות. בתמונה לביבות ירק ועוד היו - לטקס, קישואים ובטטה.
 

Bavmorda

New member
תודה פל יקירה ../images/Emo24.gif

האמת היא שחזה עוף אני עושה בתנור ולא על מחבת, על חום מקסימלי ל 10 דקות יוצא מעדן ! לא חשבתי על לביבות - כשאת צודקת את צודקת
תודההההה
 

פל

New member
תודה, קבלתי את הרעיון לחזה עוף בתנור../images/Emo140.gif

 

pirge

New member
Bav כל לביבות שבטיגון אפשר גם לאפות. בעיקרון

מניחים על התבנית ניר אפיה משומן קלות ומניחים את הקציצות/לביבות כמובן הופכים לצד השני אפשר להבריש בטיפונת שמן לפני שהופכים ואם זה כ"כ חשוב בלי,אז בלי. אופים בחום בינוני כ-20 דקות כל צד. בתיאבון.
 

Bavmorda

New member
תודה פירגה.....

כמו שכתבתי לפל - עושה ככה עם חזה עוף... ואנסה גם לביבות לחנוכה לילדים. לילה
וב
 
למעלה