בצוק העתים, עשיתי היום את שיחת הסקס וידאו הראשונה שלי

פונדיצ'רי

Active member

מה אומר לכם? אוברייטד. מתסכל (לא באתי עם ציפיות. רציתי לחוות). הייתי עסוקה בזויות צילום מחמיאות יותר מאשר להשתחרר ולהיות בזה. ועוד לא דיברתי על כך שלא שמענו אחד את השני כמו שצריך. וצריך לדבר בשקט כי יש ילדים בבית. בקיצור, חוויה לנואשים בלבד.

Sharoman

New member
יש לי רק שאלה אחת

זה היה בזום, סקייפ, מייקרוסופט טימס, פייס טיים או ווטסאפ?
שיחות סקס בוידאו או סקס וירטואלי באופן כללי הוא סוג של מוצא אחרון במקרים של מחדל אפשרויות ולא אמור לבוא על חשבון סקס פיזי.
סקס וירטואלי לרוב יהיה יותר חד צדדי מסקס רגיל ובדרך כלל יהיה יותר מספק לצד אחד יותר מלצד השני.
לכן חשוב לוודא שלצד המשחקים עם המצלמה במטרה לאתר זוויות צילום מחמיאות יהיה גם זמן בסוף לסקס ממשי יותר ואוננות הדדית.
בפעם הבאה לדוגמא תוכלי לנסות לשלוט קצת יותר במצב ולבקש מהגבר לספק לך זוויות צילום בזמן שאת יכולה להשתחרר ולהיות בזה.
לגבי עניין הווליום, אני ממליץ על אוזניות של 100-200ש"ח שמתאימות לפלפאון ולהשתמש במחשב נייד בשביל הנוחות והנראות כאחד.
לרוב גם כל מחשב נייד מכיל מצלמה מובנת ובכך חוסך לך קצת סיבוכים לוגיסטיים.
בכל מקרה זה לא בהרכח יתאים לכולם.

Sharoman

New member
בשביל אהבה עצמית לא

אבל אוננות הדדית תמיד תהיה עדיפה ולדעתי מהנה יותר :)

Sharoman

New member
את לא צופה בתוכניות בישול?

במצב אידיאלי העולם כולו היה פרוס לרגלייך, אבל כשמדובר במקרי קצה וברירת מחדל השאלה היא אם את נהנת יותר להיות לבד או עם שותפים.
תחשבי על זה כעל פורנו חי ופרטי, במיוחד בשבילך.

Dewk27

New member
מניסיוני הכל תלוי בשותפים. יש שותף שחשוב לו הצד השני, יש כאלה שפחות (מניח שרובם)

michaell299

Active member

מה אומר לכם? אוברייטד. מתסכל (לא באתי עם ציפיות. רציתי לחוות). הייתי עסוקה בזויות צילום מחמיאות יותר מאשר להשתחרר ולהיות בזה. ועוד לא דיברתי על כך שלא שמענו אחד את השני כמו שצריך. וצריך לדבר בשקט כי יש ילדים בבית. בקיצור, חוויה לנואשים בלבד.
מההה???? וזה לא היה אני בצד השני? מעליב 🤪

למעלה