בצורת...:-8

הקשתית*

New member
בצורת...:-8

אני נסדקת אליך, כאדמת בצורת. חרושה קמטים וסדקים. נפשי בוערת. עוד מבט, עוד מגע, היא עורגת. תשוקתי לפיתחי רובצת. על סף דלתך מתדפקת. תקוותי דועכת, וכל כולי דואבת. גם אם ירחם הגשם, לא אתאחה עוד. =============== וחוץ מזה...שתהיה לכולנו שבת שלום ונעימה...

אפרת.א

New member
אנסה להסביר

כתבת מילים כאובות כתבת - שאפילו הגשם לא ימחוק... ובסוף בסוף כתבת - ``וחוץ מזה`` שאלתי שאלה חברה יקרה ואהובה שלי ``וחוץ מזה``??? מה בעצם נותר? מה נשאר? סובבים אנו סביב אותה אהבה אותו חיפוש - אחר ליטוף ונשיקה אחר אדמה פורייה - לא סדוקה ואת....יקירה - אומרת לנו ``וחוץ מזה`` - באופטימיות נפלאה מכאן באה השאלה: ``וחוץ מזה - מה???`` אוהבת אותך צחקנית מתוקה:))

שש

New member
גשם

גשם שירד יאחה האדמה ופרחים קטנים ינבטו ממנה ויתנו לך מבט תודה על שיר נפלא

שרי42

New member
גלגל העונות

יופי של שיר, מלא רגש וערגה וזה הזכיר לי את גלגל העונות כמו האדמה בחודשי הקיץ סדוקה, צחיחה, צהובה, מאובקת, משוועת למים, כך גופי סבלנות אשה גדולה צוחקת השמש ומלהיטה בחומה ומוסיף הרקיע כל דבר בעיתו, יקירה, יבוא הסתו עימו החצב הרוח הקרירה, היורה שיפתיע, כל סדקייך לאט יתאחו והמטר - הוא ירד בחוזקה על פנייך ירטיב, יציף, ישקה את כל אברייך השמש תציף לפרקים תחמם ניצנים על עצים ושיחים ולפני שתדעי כולך תפרחי בצבעים מרהיבים של אביב אז תחייכי במלוא גופך, תזיזי הרים, תרחיבי אגמים, תנשמי ניחוחות, תרגישי תחושות, תאהבי את מבינה אשה גדולה כל מצב הוא זמני וניתן לשינוי אז בלי בכי ובלי אנחות את חלק מגלגל העונות

למעלה