בצורת...)-:

הקשתית*

New member
בצורת...)-:

אני נסדקת אליך, כאדמת בצורת. חרושה קמטים וסדקים, נפשי בוערת. עוד מבט, עוד מגע, היא עורגת. תשוקתי לפיתחי רובצת. על סף דלתך מתדפקת. תקוותי דועכת. כל כולי דואבת. וגם אם ירחם הגשם, לא אתאחה עוד.

FireAngel

New member
דבר כ``כ יפה מחייב תגובה

ממש עמוק כואב ומוכר יש לי איזושהי בעיה עם המילים אבל בכל זאת ממש ממש מדהים

FireAngel

New member
בעיה...

אין לי שום בעיה מוגדרת פשוט קשה לי להתחבר למילים... אבל אני מציין שוב וחוזר ואומר - השיר פשוט מ ד ה י ם ! ! !

יקירתי !

שירך קשה לי ! הוא נפלא ומקסים ממש כמוך אך מלא הוא בכאב... שלא תדעך תקוותך !!! אני כאן עמך שמחה כי הצלחת להוציא שיר כזה נפלא מתוכך אך כואבת אני את כאבך ומזדהה ואם רק תרצי כף ידי על כתפך תנוח שם למלא אותך בתחושת שלווה ואל תשכחי את השיר שהוקדש לך כל כולו אהבה ;) אוהבת אני ענבל

הקשתית*

New member
ענבל שלנו :)

איך אפשר,שתקוותי תדעך, עם חיוך של מלאך, שעוטף אותי כך...? איך אפשר,אחרי חיבוק ויד מלטפת שכזו, משדרת חום ואהבה, לאבד התקווה? כמלאך גואל...נשלחת ממרום למלאת משימה,בהחלט לא קלה. בין אם זו מילה חמה, ובין אם זו תפילה תמה. תמיד מותירה את העין המומה והנפש כמהה,לא שבעה. אני יודעת,שזאת אהבה... ====================== תודה לך...יקירתי

נחמה שלי :)

יקירתי אני מודה לך מעומק נשמתי על השיר הזה שליווה ברגשך החם את יומי וכנראה שעוד ילווה... העלת בעיני דמעות של התרגשות ואת יודעת היטב מה מקומו כעת... שם במקום הכי סודי והכי יקר לי :))) ------------------ והנה מקדישה לך על גבי הפורום הזה שיר שכתבתי למענך :)) אם רק אוכל... / ענבל :) אם רק אוכל את ליבך אמלא בשירים אם רק אוכל ללטפך במילים אם רק אשמע קול נשמתך העצובה אלחש לך יקירה - אני כאן לצידך חברה אך... אם אשמע את שמחתך אם אראה את צחוקך אם רק אדע קול נשמתך השמחה אלחש לך יקירתי - מאושרת אני בשמחתך ובאשר לשירתך... לא אפסיק לחייך לך :)) להעניק לך התקווה לשלוח יד חמה מלאת אהבה רק תהיי לי מאושרת והנה השגתי את שלי שולחת לך מלאך במתנה רק בשביל החיוך שלך חברה ! -------------------- ועכשיו מקדישה לך בחום קטע משיר של המשורר יונתן רטוש - הנקרא ``אהבה`` `` ואנו מה כי נדע את כל המעמקים אשר תצול בם נפש אדם באהבה והררים בצלעיהם תעפיל - - אם כי - בינינו לבינינו - - מי לא ידע כמו את העומד לפניו, את הנכון לו מידיו - ואת אשר יבקש מעמו - את כל אשר יוכל וימצא ואת אשר לא יוכל למצוא - ואת אשר לא יבקש מידו - ורק שיש והדברים משתבשים אי כך ככל דרכי אדם מחשב דרכו באיזו שעת ברכה של קירוב לבבות --------------------- מקווה שהותרתי אותך ללא מילים בדיוק כמו ... נו את יודעת :))) ואם זה לא מספיק :))) שם למטה בקובץ המצורף שלחתי לך מלאך תודה לך יקירתי ! תודה על הכל :)) אוהבת ענבל

למעלה