בצלאל הנכבד

פנומן 72

New member
בצלאל הנכבד

כשהתמנית לתפקיד שלחת לכל גולשי תפוז מסר מאוד חינני ומפרגן. חשבתי שבאמת יהיה מעתה ניהול אחר. וכשאני אומר ניהול אני מתכוון קודם כל ליחס. פעם אחת כתבתי לך, פעם שניה - אתה לא מגיב. תשמע, זה לא מכובד בלשון המעטה. אתה יכול לענות בקצרה "לא". לפחות אני אדע שקראת את המסר שלי. אבל להתעלם באופן שיטתי לא עושה אותך טוב יותר מאלה שהיו לפניך. להפך, זה עושה אותך פחות טוב כי ניסית להציג את עצמך כמי שמביא לבלוגיה ניהול אחר. חבל. התאכזבתי ביג טיים.
 

דיטי

New member
מתי שלחת את זה?

ביום שישי כשהוא לא עובד, או באמצע השבוע?
 
פנומן יקירי...

לפעמים אנשים לא עונים על הציפיות שלנו מכיוון שאנו בעלי ציפיות גבוהות בזכות היכולות שלנו לענות על ציפיות גבוהות... בצלאל לא התכוון לפגוע בך או להתעעלם ממך, הוא בן אדם מאוד עמוס בדברים, לפעמים יש לו יותר דברים מזמן פנוי אבל אני די בטוחה שברגע שיקרא את המסר שלך הוא יענה לך עדילי
 

פנומן 72

New member
אשרי המאמין

פניה ראשונה שלי אליו היתה ב-12 לחודש. כלומר לפני 8 ימים. כמה יכול להיות בן אדם עמוס ? ושלא יהיו אי הבנות, הציפיות שלי הן לא תוצרת עצמית אלא מה שהצד השני יוצר. אם אני מקבל מסר שאומר "היי חברה, מה שהיה עד עכשיו נגמר ומעכשיו אני לוקח את העניינים לידיים ואתם עוד תראו איזה גבר גבר אני ואיך הכל פה יתחיל לזוז ..." - אז ברור שזה יוצר ציפיות. אם לא הייתי מקבל את המסר המאוד מפרגן-עצמית הזה לא הייתי כותב פה בכלל, הייתי מבין שאותה התנהלות קלוקלת ממשיכה וגם עם זה אפשר להתרגל. שאנשים לא יכתבו על עצמם דברים שהם לא יכולים לעמוד בהם. זה הרבה לבקש ?
 
אני משערת....

שנצטרך להמתין בסבלנות ולראות מה יהו התוצאות.... או שמה ברצונך להחליף אותו בתפקיד ולנהל בעצמך? לא שיש לי מושג איך עושים דבר כזה או שידוע לי על ההנהלות הקודמות
 

דנטל

New member
מכיוון שבצלאל כבר ניהל את הבלוגיה בעבר

לדעתי האישית, הוא יכול להרשות לעצמו פרגון עצמי, אפילו בנוסח המוגזם שאתה העלת. הוא הוכיח את עצמו בעבר ולא נראה לי שזה יהיה שונה גם הפעם. מספיק לקרוא פה בפורום את התגובות על חזרתו בשביל להבין את זה. אני מאמינה לך ששלחת מסר ולא קיבלת תשובה, אבל יכולות להיות עוד מליון סיבות חוץ מהתעלמות שלו.
 

Bezalel P

New member
אתה צודק ואני מתנצל.

את המסר הראשון שלך קראתי ולא הגבתי עליו. את המסר השני ראיתי רק היום בבוקר. אני מקבל עשרות מסרים ביום, וקורה שמשהו מתפספס. זה לא תירוץ, רק הסבר למה שקרה.
 
למעלה