בצלאל התותח

olivnea

New member
בצלאל שחקן עם נשמה!

בצלאל אבא של מיטל מהסדרה פשוט שחקן ענק! הוא פשוט עושה יותר חשק לראות את הסדרה הענקית הזאת! בצלאל המלך!

Tami A

New member
בצלאל!

הסדרה מילואים עד עכשיו סדרה ענקית!! אהבתי את כל חברי ההפקה ראיתי את הפרקים לפחות 5 פעמים כל אחד ואז גם ראיתי את בצלאל ושמעו יש פה כשרון יראו אותו יותר יותר בהמשך הסדרה נכון??

כנסו דחוףףףף

חבר'ה תפנימו.... "מילואים" היא אחד הדברים הבאים... קחו דוגמא מבצלאל ... הוא השולט פה בכל מקרה.... בצלאל גבר...אין עליך....תמשיך כך... שיהיה לך בהצלחה...בהמשך הדרך... סדרה פצצה וכבוד גדול לקחת בה חלק.....

קלמי89

New member
תנו פידבג

אחים שלי תנו פידבג לאבא של ענת שהוא משחק במילואים את בצלאל הגבר !!!

ר י ג ש י

New member
בצלאל המלך

אנשים באמת מכל הלב...בצלאל הוא אחד השחקנים היותר מוכשרים שראיתי בסדרה הזאת ובכלל... בתור אחד שלא ממש אוהב יצירות ישראליות.אני מכור לסדרה הזאת והרבה בזכותו...

יפה שאתם מפרגנים../images/Emo184.gif

לבצלאל והכל.............. אבל כאילו איך אתם יכולים לקבוע שהוא שחקן ענק אם הוא אמר כולה משפט אחד בפרק הראשון?? כמובן שהדברים שלי נאמרו בלי שום רצון להעליב, אבל תסבירו לי איך אתם קובעים שבן אדם משחק טוב אם לא ראיתם אותו משחק?

Tami A

New member
אני מסכים

בדוגרי את צודקת כאילו באמת לא ראינו אותו ממש... והלקקנות שהולכת פה זה קצת יותר מדי לטעמי כאילו פירגון והכל סבבה אבל יש גם גבול...

willo1

New member
אוהו, בצלאל

אני רואה שכבר יש לך מועדון מעריצים.. אבל איפה באמת כבר איתם אותו משחק? פיספסתי משהו?

הם התחנפו בשביל השיר../images/Emo4.gif../images/Emo84.gif

ומי שחיפש אותו יש את הקליפ באתר...
אתם יכולים להלקיט עם המיקרופון..איזה סתומים
למה להתחנף ???

למעלה