'בצלם' - אירגון של תועמלנים סייעני טרור

מוחמד5

New member
אכן סייענים

מסייעם לאמת לצאת לאור ,האור כל כך חזק ,עד הוא מכה בחוזקה בראשהם של הגזעניים ,שונאי האדם,ואז הם מאבדים את הכרה,מתעוררים ומתחילים לגמגמם שטויות .

קשה לך עם העובדות, נכון?../images/Emo6.gif

בצלם יותר גרוע מכלי התקשורת הערביים המדווחים בצורה פחות שקרנית. צריך באמת לרדת מאוד נמוך כדי לצאת שקרנים יותר גדולים מכלי התעמולה של האוייב, אבל השמאלנים ממוצא יהודי מצליחים גם בזה.

shm490

New member
נחמד , האור שלהם באמת סינוור את עיני

אבל זה בסדר תמיד היו לנו אדוקים יותר מהאפיפיור ,מענין מה יהיה לבצלם לספר על הקנדים שביקרו היום בהתנחלות ליד שדרות וירו עליהם לוחמי החופש הפלסטינים שלא התכונו לפגוע באזרחים רק בחילים מחופשים לקנדים .

respecta1

New member
כתבה ארוכה בתוספת של תימוכים רבים

עם הבאת דוגמאות והוכחות.. והתגובה מנגד, "לא נכון!! הם ארגון שוחר צדק" וואו...

אלון 58

New member
ה"בצלם" שלהם...,

לא חל על הצד הערבי,הצד הערבי הוא ה"אנושי" וה"רחמן",כך שיש לו "פטור" גורף מלהיות בצלם אנושי,מותר להם שלא יהיה אצלם ערך לחיי אדם באשר הוא אדם,ואפילו בעלי-חיים.

jwin

New member
בצלם של כאן - בצלם של שם

אני לא מביע דעה על בצלם ועל התנהלותה. אני לא מכיר מספיק - הכתבה, נדמה לי , מדברת בעד עצמה. אני מעלה רק שתי מחשבות. הראשונה - איך היא נולדה. כנראה מתוך מחשבה (וצורך...) לעזור לאוכלוסיה בצד היותר קשה של כל הסיפור. ועובדה זו גוררת אותי לחשוב לאן הגיעה ואיך זה נגמר... מחשבה שניה - אם באמת ובתמים הכוונה היתה לשמור על צלם - מדוע לא הוקם אירגון ספקולארי (של מראה) גם בצד השני?! בברכה יהודה.

מוחמד5

New member
כיף לקרוא אותך יהודה

מקווה שכן ירבו אנשים כמוך ובדמותך. כי אני רואה את האחרים ,רואה את ההתרסה שלהם שיכולה באמת להביא מכה נואשת למדינה הקטנה . מזל שיש את השפויים שמצילים אותה כל פעם מחדש . בצלם ,מקור השם :ויברא אלוהים את האדם בצלמו, בצלם אלוהים ברא אותו, זכר ונקבה ברא אותם." (בראשית א', כ"ז) . הקמת האירגון הייתה חשובה וחיונית,הפעילות שלו באה לבקר הן את ההתנהלות הישראלית והן את הפלשתינית . הצוות עושה עבודת קודש, הוא חושף את הפרות זכויות האדם הן ע"י הישראלים והן ע"י הפלשתינים, אין פלא שהוא רוכש לו אויבים משני הצדדים. האם יש דמיון בין שני מתנגדיו !!

בוודאי שיש דמיון בין המתנגדים לו משני העמים

והדבר שהכי מעצבן אותם, מוחה, זה שמזכירים להם כמה הם דומים

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif ,אתה יודע יא סדי2י

בא לי להגיד לך פעם אחת ,אתה טועה... אבל אין לי הזדמנות
מפחיד מאוד ,מפחיד כפליים כשאתה רואה את זה שעומד מולך כה דומה לך.

גידעון1

New member
מוחמד מתי לאחרונה קראת את האג'נדה של בצלם??

אתה טוען ואני מצטט "הפעילות שלו באה לבקר הן את ההתנהלות הישראלית והן את הפלשתינית . הצוות עושה עבודת קודש, הוא חושף את הפרות זכויות האדם הן ע"י הישראלים והן ע"י הפלשתינים" עכשיו תקרא את מה שבצלם אומרים

מוחמד5

New member
אהלן גדעון

זה מה שכתוב : "מדוע אינכם מבקרים את הרשות הפלסטינית?" בצלם איננו מבחין בין הפרות שמבוצעות בידי הרשויות הישראליות לבין אלה המבוצעות בידי הרשות הפלסטינית. הארגון עוקב אחרי פעולותיה של הרשות הפלסטינית בתחום זכויות האדם, ובפרסומיו השונים מתייחס להפרות החמורות שמבצעת הרשות. אולם, בהיותו ארגון ישראלי, עיקר פעילותו מכוון להפרות המבוצעות בשמנו בידי ממשלתנו. זה מה שמופיע בלינק שנתת.

גידעון1

New member
תקרא את הכל ולא את מה שנוח לך בבקשה.

"עיקר פעילותו מכוון להפרות המבוצעות בשמנו בידי ממשלתנו." אתה הצגת מצב שכביכול בצלם בודק את 2 הצדדים בצורה שווה וזה נתון שאפילו בצלם לא טוען לכך. תקרא את כל השאלות והתשובות ותראה איך שבצלם מתחיל לדבר בצורה יפה על 2 הצדדים אך כשמגיעים לעשייה בפועל הוא מכוון את החצים לישראל. אז להבא מוחמד בבקשה תכתוב דברים מדוייקים תודה

מוחמד5

New member
בבקשה,

כל אחד קורא את מה שנוח לו .או כמה שהוא מספיק. אני קראתי עד הסוף.ולא עצרתי איפה שנוח לי.

גידעון1

New member
אם קראת הכל אז מדוע אתה לא חוזר בך בטענה

ש"בצלם" מפקח על שני הצדדים? תקרא בבקשה את כל הלינק לפני שאתה כותב שבצלם בודק את האירועים של 2 הצדדים. להבא אבקש לא להטעות!

גידעון1

New member
מוחמד איפה אתה?

מדוע אתה מתיימר לטעון משהו בשם "בצלם" למרות שהם עצמם טוענים שלא כך הדבר?

גדעון ברוך השב ../images/Emo13.gif שוייה שוייה

רק חזרת וישר אינקוויזיציה?
"האם אתה חוזר בך מטענתך?"
תן מרווח נשימה אחי, אל תדחוק אנשים לפינה גם אם אתה בטוח שאתה צודק

מוחמד5

New member
../images/Emo152.gif לא דחוק ולא בטיח

והאויר שמגיע מהים הוא אחלה אויר לנשמה. כל אחד קורא את מה שנוח לי ומה שמתאים לו,הרי לכל אחד יש את האמת שלו ,האמת שאיתה הוא חי.
. פשוט מחפשים מטפלת לילד,עושים ראיונות ובמקביל מחפשים פעוטן לקטנצ'יק

גידעון1

New member
מה הקשר לכל אחד יש את האמת שלו???

אתה אומר שבצלם הוא גוף שחוקר את 2 הצדדים אך בצלם עצמו אומר שהטענה שלך לא נכונה אז מה הקשר שלכל אחד יש את האמת שלו??

כיי מוחיקו אנתי מש דחוק ומש מד'חוק ../images/Emo13.gif

כסארה אנּו פיה נאס קתיר מא ביפהמוש קילמת "ח2י2תי" מא ביפהאמוש קולּ ואחד אלו נזרתו.

למעלה