בצל מטוגן זה טעים אבל מסריח את הבית, יש עצה?
אצלנו מאד אוהבים בצל מטוגן וגם הרבה מתכונים מתחילים בבצל מטוגן. עכשו בחורף כשהבית סגור זה פשוט סירחון של שעות בבית אחרי הטיגון.
יש איזה קיצור דרך?
להכין הרבה ולהקפיא? בהפשרה זה שומר על טעם ומרקם?
רעיון אחר?
יש מוצר מוכן שקונים שמחליף אותו, מומלץ וטוב (ולא יקר)?
תודה מראש
אצלנו מאד אוהבים בצל מטוגן וגם הרבה מתכונים מתחילים בבצל מטוגן. עכשו בחורף כשהבית סגור זה פשוט סירחון של שעות בבית אחרי הטיגון.
יש איזה קיצור דרך?
להכין הרבה ולהקפיא? בהפשרה זה שומר על טעם ומרקם?
רעיון אחר?
יש מוצר מוכן שקונים שמחליף אותו, מומלץ וטוב (ולא יקר)?
תודה מראש