בצער נאלצת למסור את הכלבה....

מרצילס

New member
בצער נאלצת למסור את הכלבה....

ערב טוב, לצערי הרב אני ובעלי אוטוטו עוברים לבית אחר בבניין משותף. עד עכשיו גרנו בבית עם חצר פרטית וגידלנו יחד כלבה (לא גדולה) שחיה בחצר ולא נכנסה הביתה בשום אופן, היא אצלנו כבר שלוש שנים. לבעלי יש בעיה גדולה עם העניין ולא מוכן שהכלבה תגור אתנו בתוך הבית. לאחר ימים ארוכים של דיונים החלטנו למסור אותה אך לצערי אף אחד ממכרינו לא מעוניין בכלבה. חשבתי לפנות לאחת העמותות שתקבל אותה ואולי תמצא לה בית חם. האם כדאי? אם כן, איך אני פונה אליהם בדיוק? אני מרגישה נורא עם העניין... אגב, לא התכוונתי לגדל כלב כי ידעתי שנעבור דירה ותהיה בעיה אבל יום אחד היא פשוט הופיעה בפתח הבית שלנו, רזה ומפוחדת (ככל הנראה עברה התעללות) ורחמי נכמרו עליה...מאז טיפלנו ואף עיקרנו אותה. אשמח לדעותיכם בעניין.

AntilopA2

New member
../images/Emo4.gif

זה כל מה שאני יכולה להגיד...3 שנים גידלתם כלבה ואהבתם אותה ופתאם אתם לא רוצים שהיא תכנס הביתה?! הייתי מנסה לשכנע להשאיר אותה, אבל אני רואה שאין מה, אתם אלה שלא רוצים אותה. רק לא למסור לשום עמותה! תחפשו לה בית חם.

מרצילס

New member
זה ממש לא כך...

זה לא ששלוש שנים היא חיה איתנו בתוך הבית ופתאום לא. היא תמיד בחצר מחוץ לבית אבל כעת משאנו עוברים לבי משותף בלי חצר אין לי יכולת להמשיך ולטפל בה, עם כל הרצון הטוב אני לא אאלץ את בעלי לגור בבית אחד עם כלב נגד רצונו. אגב, מאז שאני ילדה קטנה תמיד אהבתי בע"ח וכלבים במיוחד אבל מעולם לא גר איתי כלב בתוך הבית - תמיד בחצר. אני לא רואה בכך "הרעת תנאים" כלב לא אמור להיות סגור בבית וכיף להם מאוד בחצר...אבל זו רק דעתי כמובן. כרגע אין אף אחד ממכרי שמעוניין בה...אין לי מושג מה לעשות, הכלבה לא יפה במיוחד ולא גזעית ולצערי אנשים לא נוטים לקחת כלבים כאלה... נראה לך שאם אעלה תמונה שלה כאן בפורום אוכל למצא לה בית? תודה מראש והמשך ערב טוב.

AntilopA2

New member
כמובן שכלב צריך להיות בבית!

את מעדיפה לזרוק אותה מאשר להכניס אותה הביתה?:/ ואם זה כלכך חשוב,למה לא חפשתם דירה עם חצר? כלב זה לא כשנוח, זה בטוב וברע, וצריך להתחשב גם בו. את לא תמצאי לה בית מלפרסם פה, תפרסמי בכמה שיותר אתרים שונים,ולא למסור לכל אחד,רק לבית חם וטוב.

מרצילס

New member
טוב, אולי להתייעץ בפורום הזה

לא היה בדיוק הדבר הנכון, מה לעשות שגם בעלי הוא יצור שעליי להתחשב בו...אגב, תקראי את ההודעה המקורית שלי, לא הבאתי את הכלבה מרצוני אלא היא הגיעה אלי ופשוט טיפלתי בה כי ריחמתי עליה, מראש ידעתי כי כשנצטרך להכנס לבית לא אוכל לטפל בה יותר. תסלחי לי אבל התשובה שלך תוקפנית מדי, עם כל הרצון אני לא אקנה בית פרטי רק בשביל שתהיה לי חצר...הלוואי והיתה לי היכולת הכלכלית לכך, אבל מה לעשות שאין לי ואין לי ברירה אלא לגור בבית משותף. התשובה שלך קצת ילדותית. לא תמיד הכל מסתדר כמו שרוצים...תאמיני לי שאם הייתי קונה בית עם חצר בכלל לא הייתה פה בעיה! אבל תודה על ההתייחסות בכל מקרה - תאמיני לי שאני מרגישה עם זה רע גם כך.

AntilopA2

New member
אז למה לקחת אותה מלכתחילה?

לא ידעת שזה ישבור את הלב שלה לעבור בית?כלב לוקחים עד יומו האחרון-לא עד שלא נוח. ואם את לא יכולה לתת לה בית כזה חבל שלקחת אותה ולא חיפשת לה מקום אחר. אז עכשיו היא תמסר כי לבעלך לא נוח להיות עם כלבה בבית?:/ טוב,יכול להיות שבמקרה הזה עדיף לה במקום אחר. אגב לא רק בבתים פרטיים יש חצר. כשיש בעיה עם כלב מחפשים פתרון,למסור אותו לא בא בחשבון,כי הוא חלק מהמשפחה.הוא כמו ילד.

מרצילס

New member
אנטילופה - בבקשה ממך

קראי שוב את ההודעה המקורית, הדגשתי את העניין כבר פעמיים, לא הייתה בכוונתי לגדל כלב/ה, אני אסביר כך שתוכלי אולי להבין טוב יותר. לפני שלוש שנים לאחר שחזרנו מטיול באילת גילינו כי כלבה עזובה, רזה מאוד שככל הנראה גם עברה התעללות פיזית נמצאת על סף דלת הבית שלנו. הכלבה ככל הנראה גם הייתה לאחר המלטה, המצב שלה היה קשה והיא גם פחדה מאוד מבני אדם.היו שתי אפשרויות: או לטפל בה או להשאיר אותה לחסדי אנשים אחרים שסביר להניח שלא היו מתיחסים אליה כלל, ריחמנו עליה מאוד, טיפלנו בה, עיקרנו אותה, חיסנו וכו'... אני לאט חושבת שעשיתי טעות...אם לא הייתי משאירה אותה אצלי היא לבטח הייתה מתה תוך כמה ימים! אני לא אמורה להרגיש רע מזה, להיפך! ואגב, לפי הכרטיס שלך ראיתי כי את עוד צעירה (בת 14 כתוב) גילי בדיוק כפול מגילך וכן, גם יש לי ילד קטן. עם כל הכבוד לכלבים (ויש כבוד), ילד הוא ה-ר-ב-ה יותר מכלב אין בכלל מקום להשוואה, אני לא מצפה ממך להבין את זה כעת, כשהייתי בגילך גם חשבתי כך. כשיהיה לך ילד יום אחד אז תביני... שיהיה לך המשך חג שמח.

rockarin

New member
לפי דעתי, לתת חיה לעמותה../images/Emo29.gif

זה פשוט אסון
כולם חושבים שהעמותה זה המקום הנכון לבע"ח חסרי בית, אבל 90% בע"ח מתים ברוב העמותות

mikonww

New member
מבין ללבך באמת לא קל

מקווה שתמצעו בית חים ואהב לכלבה. ותחדשו על הדירה החדשה

דנצו1

New member
לכי איתה לימי אימוץ וחפשי לה

את הבית הכי טוב עבורה!לפחות את זה את חייבת לה מבחינה מוסרית!אל תמסרי לעמותות ובטח לא לצער בעלי חיים תל אביב שם ירדימו אותה מיד(גם אם בעל פה יאמרו אחרת). אל תמהרי למסור לפונה הראשון.סנני ובדקי שהמאמצים אכן רציניים ולא ינטשו אותה כמוכם,לצערי.

alona013

New member
לא למסור את הכלבה לצער בעלי חיים ת"א

הם מרדימים שם את הכלבים,כל העמותות מלאות בכלבים ששנים לא נמצא להם בית והם בכלובים,במקומך הייתי משכנעת את הבן זוג שגם בית קומות זה לא נורא,אנחנו גידלנו אמסטאף שהוא מלא באנרגיה,וכלב גדול,בבית 2 וחצי חדרים קומות,בית קטן, בכל אופן אם זה לא יילך תנסי למצוא דרך חברים,או משפחה שלפחות תוכלי לדעת שהיא בסדר.

למעלה