בצער רב אודיע שויקה שפיר נפטרה הבוקר

כמו שכתוב בהודעה הראשונה

ההלוויה ביום חמישי בשעה 11:00 בבית העלמין החדש בלוד

אמנם אני לא מכיר אותך אישית אלכס,

אבל אתה בטוח נשמה טובה. אתה צדיק! עצוב לקרוא שהתפילות הרבות שהתפללת לא נענו. בכל זאת אני מאמין שזה לא היה לשווא, תפילות עוזרות גם כשאנחנו לא רואים ולא יודעים מה זה גרם בשמיים. מאחל לך מעתה שיהיה לך רק טוב בחיים.

זילנדית

New member
ריגשת אותי.

אני לא מכירה אותך אישית, אבל ברור לי שאתה אדם מקסים! זה לא ברור מאליו שמישהו יעשה את הדברים שעשית והאמת- אני מאמינה שמעשיך לא היו לשווא. אני לא חושבת שנכשלת, אני חושבת שהעלית את ויקה למקום הרבה יותר גבוה.. במיוחד במודעות שלנו. זה עצוב, זה קשה וזה מתסכל, אין לי מילים חוץ מלשלוח חיבוקים וכוחות עצומים לכל החברים שנלחמים יום- יום...
שנשמע רק בשורות טובות....

אלישבע9

New member
אלכס...

ריגשתי אותי מאד אלכס, הסיפור שלך וההתקרבות שלך לבורא מדהימים. לפני שאני עברתי את ההשתלה התפללו רבים רבים שאשרוד, שיגיעו ראות שהניתוח יעבור בשלום, שיהיה טוב, ומעל לכל הציפיות הגיעו ראות תוך 4 ימים! ולא סתם ראות אלא ראות מגיל מבוגר 75, עד עתה לא השתילו כלל ראות מגיל מבוגר כ"כ, אבל, אצלי לאחר שהמצב היה גרוע כ"כ וכבר היו רופאים שאמרו שגם אם יגיעו ראות לא ישתילו אבל, פה אמרו: אם לא יועיל, לא יזיק, וכמו שאומרים הם לא "יבזבזו" עלי ראות טובות אלא ראות נקיות ומעולות, אבל מבוגרות בנות 75. ואתה רואה, אני כותבת לך ועונה, זה אומר שאני בחיים ושנה אחרי ההשתלה באושר ועושר עד 120 שנה! אחרי ים של ניסים שכולם ראו עין בעין, גם העיוורים ביותר. למה סיפרתי לך את זה? אני יכולה לומר לך שגם אני התפללתי על ויקה המון, אני לא מכירה אותה אישית, אבל, הסיפור שלה נגע לליבי, הזכרתי אותה בהדלקת נרות שבת, ובעוד הזדמנויות, אבל, אני מאמינה, שה' לקח את התפילות שלי, ושמר אותם לכלל ישראל, תפילה לעולם לא שווה ריקם, רק ה' בשמים יודע מה הכי טוב לויקה, כואב מאד שזה מה שהיה טוב עבורה, כי לנו זה כואב!

קראתי שוב את כל מה שכתבת - מדהים ביותר

עשית באמת הכל, הלוואי שהיינו עושים רבע ממה שעשית למענה. קשה מאוד לאבד חבר, וזה לא חבר אחד אלא 2 בזמן כזה קצר. יש דברים שהם קורים, אז אין לנו מה לשאול ואנו נותרים בלי מילים. לפחות אנחנו נזכור מי זאת הייתה וויקה וכמה כולם אהבו אותה, מי שיקרא את מה שכתבת, יבין שהיא באמת היייתה מיוחדת לטובה. לא הכרתי אותה חוץ מכאן, אבל אני זוכר שהייתה כותבת כאן מאוד יפה, עונה להרבה אנשים בבהירות וסבלנות, השתתפה והתנדבה בהרבה פעילויות של האיגוד שבטח עזרו להמון חולים כמו הסירטון וידאו בו הראתה על הקושי של החולים, וגם השותפות שלה בתור חברה באיגוד. אני מאמין שהחיסרון שלה יורגש הרבה מאוד. וזה באמת נותן הרגשה של אי צדק כפי שכתבה b e c k y . הכי טוב אם תמשיך עם כל הדברים הטובים שאתה עושה, תמשיך לעזור למי שצריך עם כל הלב, הלוואי על כולנו להיות כמוך, תעשה את זה לזכר אלה ו-וויקה שגם היו כאלה.

בצער רב אודיע שויקה שפיר נפטרה הבוקר

ההלוויה ביום חמישי בשעה 11:00 בבית העלמין החדש בלוד.

../images/Emo7.gifמצטרפת לתנחומים

למשפחה , לחברים... למרפאה בשניידר ... לכל מי שכואב.. לא מסוגלת להאמין

orii

New member
כל כך עצוב ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

עצוב נורא! היא תחסר מאוד ../images/Emo10.gif

ובטח הרבה יותר תחסר למכריה ומשפחתה. אני מוסר אליהם את תנחומיי הרבים. שלא ידעו עוד צער.

itamarc8

New member
אני בהלם !!

כל הזמן עקבתי אחר מצבה של ויקה שפיר עם בקומונה או בפורום לראות שיש תיקווה ולצערי לא היה אני לא אוכל להגיע להלוויה עקב אישפוזי בחיפה אבל אבוא לנחם. אני עברתי במהלך השבועיים דבר שלא עברתי בחיי גרושתי נפטרה חולת נוספת מהצפון שאני מכיר ניפטרה ועכשיו גן ויקה שלא ידעו צער המשפחה ואני משתתף בצערם על אובדן הלא צודק ומהשמיים ינוחמו אמן תישמרו על עצמכם חברים ממני איתמר כהן.

orii

New member
איתמר תמשיך כמו שאתה

אל תתן לדברים האיומים האלו לשבור אותך. בעיני אתה סמל לאחד שתמיד ממשיך לראות את הטוב ולנצל את החייםכמו שצריך. אל תפסיק. אורי

איתמר - שלא תדע עוד צער

שיהיו לך חיים ארוכים ובריאים. לי נראה שהרצון החזק שלך להתגבר על ה-cf , חזק יותר מכל דבר ולכן אתה בדרך כלל ממלא כאן אנרגיות ומרץ שיש בך וזה הכי חשוב, תשמור על זה טוב!

Elad1n

New member
משהו קטן

אני חושב שהיום העולם הזה נהיה טיפה חשוך יותר והעולם הבא נעשה טיפה בוהק יותר, עבור כל מי שהכיר את ויק , ומתגעגע אליה. רק בריאות ותהיו חזקים כולכם.

למעלה