בצער רב וביגון קודר - סוגרים את 10

*neta*

New member
לא....../images/Emo10.gif

זה בטוח...? נהדר, אז עכשיו פשוט אין זינה... או שממשיכים במאבק עם שידורי-קשת? אבל מה הם יעשו לא ישדרו אחרי שהם קנו?

השליטה

New member
הם קנו הרבה סדרות שנופלות עכשיו

אין מה לעשות, נראה שלא נשאר שם כסף ולא משקיעים.

yulki

New member
זה לא הגיוני......

לא שאני יודעת משהו על ניהול ערוצים אבל אתם לא חושבים שזה הגיוני שהם ימכרו את הסדרות לערוצים אחרים כדי לכסות על החובות.......? גל

shiri_b

New member
טוב, זה היה די צפוי

בהתחשב בעובדה שהיה להם משהו כמו 2-3 אחוז רייטינג.... אבל מה הם יעשו בקשר לכל הסדרות?? למי הם ימכרו??

canimal

New member
אלעד, למה שלא תוריד את ה..

"כדי להציל את זינה לחצו כאן"? גם אם זה היה אקטואלי, יש להם מספיק בעיות בלי זינאים זועמים. חבל, לא נתנו להם הזדמנות ליצור קהל רציני וכבר מורידים אותם. תודה השליטהֱ

LLRO

New member
אבל הם אמרו

שזה עדיין לא בטוח שהם מורידים אותה... נכון?... הם לא יעשו לנו את זה.... או קיי, הגיע הזמן לפעולה קיצונית... אני יודעת שחוץ מזינה כל הסדרות של ערוץ עשר לא משהו... אבל אנחנו נהיה חייבים לראות את ערוץ עשר כדי להעלות לו את הרייטינג! אני ידעת שזה הרבה לבקש אבל אנחנו במצוקה עכשיו ונהיה חייבים לסבול כדי לקבל את זינה חזרה... תנסו לשכנע חברים ובני משפחה לראות גם (מי שמצליח לשכנע מישהו לראות ערוץ עשר מקבל צל"ש...) אבל אם הם יורדים אין להם מה לעשות עם הפרקים שהם כבר קנו נכון? כך שאולי הם ימכרו אותם לחברה אחרת בערוץ 2 או אפילו ערוץ 1 (שהם לא הרבה יותר טובים מעורץ עשר...) או אולי לערוץ 3. ואני מניחה שהם ימכרו אותה בזול כי אין להם מה לעשות איתה... ואיזה ערוץ לא ירצה את העונה האחרונה של סידרה שגם יש לה די הרבה רייטינג בארץ וגם הוא קונה אותה בזול יחסית? אם לא נהיה חייבים להסתפק בסטאר וורלד (ומי שיש לו yes כנראה יהיה חייב למצוא משהו שיקליט לו) למרות שזה לא אותו הדבר כמו לראות את זה אם תרגום ובלי צנזורה...

*neta*

New member
רייטינג לא נמדד לפי כמה שרואים...

השיטה של מדידת רייטינג מבוססת על מדידת הצפייה בטלוויזיה של חברי מדגם (440 משפחות, כ-1400 איש) שהורכב כך שייצג את כל צופי הטלוויזיה בישראל. אז אם מישהו מכיר אחד מהאנשים האלה... ובאמת אפשר לקוות שערוץ 10 יעשה "מכירת חיסול" של כל התוכניות שלו לערוצים אחרים....

*neta*

New member
כנראה שהערוץ לא ייסגר....

קיבלתי מכתב מגיורא רוזן (נציב תלונות הציבור), כנראה כתגובה לאי-מייל עצבני ששלחתי להם.... "קיבלתי בתודה את פנייתך, ופנייתם של צופים נוספים, בעניין הסדרה "זינה-הנסיכה הלוחמת". אני מניח שאתם מודעים לעובדה שערוץ 10 נמצא עתה בתהליכי התארגנות מחודשים. עובדה זו חייבה את מועצת הרשות השנייה לאפשר למפיקי הערוץ לערוך סדרה של שינויים, ובתוך כך להוריד לשעה את התוכנית "זינה", מתוך כוונה להעלותה שוב לשידור, בחודש ספטמבר. לאור האמור לעיל אני מבקש את הבנתכם. בברכה, גיורא רוזן נציב תלונות הציבור העתק:איילת מצגר, סמנכ"ל לטלוויזיה יוהנה פרנר, מנכ"לית משותפת ערוץ 10" אז כנראה שהערוץ לא יורד, ואם כן זה רק להתארגנות מחדש... למי יש כוח לחכות עד ספטמבר??

למעלה