בצער רב וביגון קודר

Shir17

New member
בצער רב וביגון קודר

אני מכריז בזאת על מותו בטרם עת של פורום תרבות ארגנטינה. יהי זכרו ברוך. אמן.

גרי... יש לך טעות!

אם התכוונת ליום הדגל הארגנטינאי (תכלת ולבן ) הוא ב20 ליוני. והשבעת הדגל הייתה באנדרטה המפורסמת ברוסאריו... בו הפסלים המדהימים של לולה מורה...

גרי רשף

New member
כן ולא..

זה אמנם ב-20 ביוני, אך מקובל להצמיד את זה לסוף השבוע ולכן השנה היום צויין ביום שני 18 ליוני. אני במקרה יודע את זה כי עברתי אתמול (יום שני) בשגרירות ואמרו לי שכולם בחופשה לרגל החג.

הגזמת!

זו באמת מחלה ארגנטינאית (שהתחילה לאחר עלייתי ארצה אז אני שומעת עליה רק מרחוק) להקדים או לאחר ימי חג כדי לצרף אותם לסופי השבוע. אבל יום הדגל הוא רק 20 ליוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא חשוב אם לוקחים חופש על חשבונו ים אחרי או יום לפני...

rosedal

New member
אם הודעה כזאת לא נמחקת

אז באמת שאין לי מה להיכנס לכאן!

MiAdi

New member
יש לי הצעה שאולי תראה לכם קצת מוזרה.....

אבל...........זהו חומר מחשבה למנהלים.............. אפשר לאחד את "פורום תרבות ארגנטינה" עם "פורום ספרדית ותרבות לטינית" ? מה דעתכם? אני יודעת שיהיו כאלו שאולי יתנגדו לזה, אבל ממילא רוב הכותבים כאן בפורום משתתפים בפורום השכן.
זאת הצעתי, אולי כך יצליח לשרוד הפורום הזה - יהיה מאוד חבל לסגור אותו. שיהיה לכולם יום מקסים

כרוני

New member
מתנגד

רק לחשוב שגם לפה תגענה ילדות בנות 12 עם דרישות דחופווווווווות לתרגום.

גרי רשף

New member
עכשיו השתכנעתי שהפורום חי ובועט../images/Emo8.gif

אתה לא באמת מתכוון לברוח?..

../images/Emo45.gif

תראו, בפורומים שהם יותר פעילים מלכתחילה וכמות המשתתפים רבה יותר אז באמת המנהלים פחות נותנים את הטון כי כמו שאומרים השוק מתנהל אבל נראה לי שבפורומים שהמצב לא כזה דוגמת הפורום הזה מן הראוי שהמנהל יהיה דומיננטי יותר ובאמת אם אתה מנהל הפורום אז תצדיק זאת בבקשה בלי לפגוע בך או במישהו מהיושבים פה.

rosedal

New member
תסלח לי אבל אתה לא יודע לנהל פורום

אם קשה לכם לנהל אז אולי תפרשו. מנהל אמור להפעיל את הפורום. מכל המשתמע מכך. היחידים שניסו לעשות כאן משהו זה כרוני ואני. אז כל אלה שיוצאים ואומרים שאפשר לסגור את הפורום זאת אחריותם הבלעדית. ואם אף אחד כאן לא מוכן להשקיע חצי שעה בשבוע בשביל הפורום.(המנהלים!!!) אז באמת יש בעיה. לא חסר על מה לדבר ולפתוח שירשורים. *לא מנסה לתקוף מישהו או להגיד אני ואני. הכל בכוונה טובה

maozeitan

New member
מעניין שעל פורום ספרדית לא רשמת את ההודעה

הנ"ל... כנראה שזה בגלל שאני מרבה להשתתף בפורום ההוא ולהפעיל אותו ואני אקח זאת כמחמאה...

כרוני

New member
את שיטות ההפעלה שלך אנחנו כבר מכירים

אתה מוזמן ליישם אותן רק בפורום ספרדית.

לדעתי, חשוב מאוד שמשתתפי הפורום

יציבו את המטרות שלהם. מה מושך אתכם לפורום הזה? מה היתם רוצים לקרא בו? מה מעניין אתכם? פורום או קומונה מתקיימים בדרך כלל לא רק בגלל האנפורמציה שהם נותנים אלא גם בגלל הדיונים שבהם צצים. הדיונים נותנים את המלח והפלפל שכל פורום צריך כדי שיהיה מעניין. על אלו דיונים הייתם רוצים לדון? מה הייתם רוצים לדעת שלא יודעים על תרבות ארגנטינה? או אולי נלך יותר רחוק : מה הייתה המטרה של המנהלים כשיצרו את הפורום הזה?

למעלה