בצער רב וביגון קודר

tamarhp

New member
בצער רב וביגון קודר

אנו מודיעים על פטירתו של הפורום ז"ל. ההלוויה תתקיים אי"ה ב31.2.04 אבלים: חברי הפורום. אנשיםםםםםםםםם יאללה להתחיל לנצל"ש להעלות דיונים!!! עכשיו!!! אתם לא תהרסו לי את היום הנפלא הזה!!!

תמר- מ'זה ההודעה המבהילה הזאת../images/Emo153.gif

הבהלת אותי לרגע קט

tamarhp

New member
אתם קולטים מה עובר עלי??

הרגע שלחתי לעידן דבר כזה במסנג'ר: Tamar HP אומר/ת: בלע Tamar HP אומר/ת: לה לה לה Tamar HP אומר/ת: לה לה לה לה לה לה לה לה Tamar HP אומר/ת: לה לה לה לה לה לה לה לה Tamar HP אומר/ת: לה לה לה לה לה לה לה לההההההה Tamar HP אומר/ת: בלהההה Tamar HP אומר/ת: בל(ע)הה

tamarhp

New member
ההמשך המרתק

Tamar HP אומר/ת: לולילולילולילוווווו קול ששון וקול שמחה Tamar HP אומר/ת: משו לא מוגדר עובר עליייי Tamar HP אומר/ת: בטח ההודעות קופצות לך למסך Tamar HP אומר/ת: ואתה פשוט סוגר אותן אחת אחת... Tamar HP אומר/ת: אז אני אמשיך Tamar HP אומר/ת: לההההההההההההההה Tamar HP אומר/ת: קול חתן וקול כלהההה Tamar HP אומר/ת: בלהההההה

tamarhp

New member
אני מדברת עם עצמי

Tamar HP אומר/ת: זה אומר דבר אחד: אני עייפה. מאד. Tamar HP אומר/ת: תמר!!! לכי לישון!!! Tamar HP אומר/ת: עכשיו!!! Tamar HP אומר/ת: נו? Tamar HP אומר/ת: בלומפ בלומפ

חחחחחחחחחחחחחחחח- צוחקת לעצמי

כי זה ממש מתאים לעידן להשאיר את המסנג'ר פתוח ולא להיות ליד המחשב

למי אמרת השתגעתם???../images/Emo11.gif

ואנחנו מתכוננים (עושים הכנות ליום הגדול- הופ הופ טרללללה), אל תדאג אני אפתח לך שרשור (כבר דברנו על זה, לא?)

tamarhp

New member
נכנסתי לרגע

בשביל לכתוב משהו (תפסתי לאחותי את המחשב) ושכחתי!!! אררררררררררררר סנילית. עידן - קיבלת בכלל את ההודעות אתמול?

tamarhp

New member
נזכרתי!!

היום במסדרון יצא לי לפגוש כמה בנות מכיתה י', החלפנו כמה משפטים והמשכנו ללכת כל אחת בכיוון שלה. פתאום אחת עצרה, ושאלה: "תגידי, את מסתובבת בפורומים?" אני: "כן.." היא: "בפורומים של תפוז?" אני: "כן..." היא: "בפורום דתיים חילוניים?!" אני: "כן... למה??" היא: וואלה?? ראיתי שם מישהי שקוראים לה תמר, בת 16, מי זו אם לא את??" אני: "מה, גם את שם??" היא: "כן, אני נכנסת לפעמים. אני מיקה2000..." קטעים.. זו מישהי שאני מכירה אותה עוד מהיסודי, אחותה בכיתה שלי, אמא שלה מורה שלי למתמטיקה... מיכל - אני מקווה שאת קוראת את זה

tamarhp

New member
טוב..

אני מחזירה את המחשב לאחותי בע"ה אחזור יותר מאוחר.

mgirl

New member
מיכל!

איזה שם יפה
סתם, סתם. ולכולם - שלום, אני מיכל ואני אצטרף לכאן עכשיו, כי משעמם לי בזמן האחרון ואני מחפשת עיסוקים חדשים, וחוצמיזה תמר עושה לפורום פרסומת כל היום וכל הלילה...

tamarhp

New member
יששששששששששששששששששש

סוף סוף! וד"א לכולם - זו עוד מיכל, לא הנ"ל. אבל שתיהן היו באותה כיתה

למעלה