בצער רב, וביגון קודר

מוצארט

New member
בצער רב, וביגון קודר

אני מכריז על מותו של הפורום הזה. כיוון שאני משתדל כל הזמן להחיות אותו, ולרשום הודעות, ואני רואה שלא ממש טורחים להגיב, אני אפסיק עם נסיונות ההחייאה...

גם בזה אשם גוטמן!!!!

מי ש"פישר", זה הוא ולא בונפלד. השחקן הכי מוכשר של ב"ש נאלץ להתמודד עם מאמן חסר דרך ארץ, אני מאוד מקווה שגוטמן יתאפס על עצמו ואם לא אז שיעוף לנו מהעניים כמה שיותר מהר.

AK15

New member
פרופורציות!!!!!!

באיזו זכות אתה רושם "בצער רב וביגון אני מודיע על מותו של הפורום", החבר הכי טוב שלי נפטר לפני יומיים בגיל 19 אז נראה לי שפורום יבש הוא הרבה פחות חשוב פשוט תתבייש לך

AK15

New member
ציניות....שמיניות....

זה פורום מטומטם ואני גם מטומטם שאני בכלל מבקר פה

צור2020

New member
מוצארט שאלה לי אלייך

האם אי פעם הפורום הזה היה מלא? ועוד עצה שאלה, אתה יכול לפרסם את פורום זה במשחקי הבית של הפועל, תדפשיס קצת דפים על הפורום תרשום את האתר שלו ותראה אולי הוא יתמלא, אם תצטרך עזרה בהדפסה אז תפנה אלי תגיד לי מה אתה רוצה לרשום ואני יתחלק איתך.

gozo4

New member
תגובה למוצארט

אני הייתי מאלו שהקימו את הפורום הבעיה מי שהקים אותו ורוב האנשים שעזרו לו התגייסו לצהל אז אם אתה רוצה להחיות את הפורום תעשה מה שאנחנו עשינו בהתחלה תפרסם את הפורום איפה שאתה יכול אצל חברים או בפורומים אחרים

מוצארט

New member
גמאני בצבא...

וניסיתי מה שהזכרת לעיל, דיברתי עם חברים וכו', אבל החבר'ה שהיו כאן פעם קבועים כבר לא מגיבים, וכלום, פשוט כלום... וגם זה לא עוזר במיוחד שמנהל הפורום בכלל לא נמצא בפורום, וזה בגלל שהוא בצבא... וזה כל מה שיש לי להגיד...

blueman1

New member
אני מצטער שאני בקושי מבקר בפורום

פשוט כמו שמוצארט אמר עד שהתגייסתי תפעלתי את הפורום ועידכני את הכל עכשיו התגייסתי ועם יציאות כמו שלי ממש קשה לשמור על הפורום אני יוצא בפעם בשבועיים שלוש ליום וחצי בדיוק וממש קשה לי לעשות הכל ביום וחצי הזה. אני מנסה כשאני בא להגיב על דברים שאתם אומרים או לנסות לעדכן אבל אני לא תמיד מצליח. הייתי שמח אם כמו שאמרתם למעלה תדפיסו את הכתובת ותפרסמו אותו ותנסו לעזור לי כדי שהפורום לא ימות

למעלה