מי ש"פישר", זה הוא ולא בונפלד. השחקן הכי מוכשר של ב"ש נאלץ להתמודד עם מאמן חסר דרך ארץ, אני מאוד מקווה שגוטמן יתאפס על עצמו ואם לא אז שיעוף לנו מהעניים כמה שיותר מהר.
באיזו זכות אתה רושם "בצער רב וביגון אני מודיע על מותו של הפורום", החבר הכי טוב שלי נפטר לפני יומיים בגיל 19 אז נראה לי שפורום יבש הוא הרבה פחות חשוב פשוט תתבייש לך
האם אי פעם הפורום הזה היה מלא? ועוד עצה שאלה, אתה יכול לפרסם את פורום זה במשחקי הבית של הפועל, תדפשיס קצת דפים על הפורום תרשום את האתר שלו ותראה אולי הוא יתמלא, אם תצטרך עזרה בהדפסה אז תפנה אלי תגיד לי מה אתה רוצה לרשום ואני יתחלק איתך.
אני הייתי מאלו שהקימו את הפורום הבעיה מי שהקים אותו ורוב האנשים שעזרו לו התגייסו לצהל אז אם אתה רוצה להחיות את הפורום תעשה מה שאנחנו עשינו בהתחלה תפרסם את הפורום איפה שאתה יכול אצל חברים או בפורומים אחרים
וניסיתי מה שהזכרת לעיל, דיברתי עם חברים וכו', אבל החבר'ה שהיו כאן פעם קבועים כבר לא מגיבים, וכלום, פשוט כלום... וגם זה לא עוזר במיוחד שמנהל הפורום בכלל לא נמצא בפורום, וזה בגלל שהוא בצבא... וזה כל מה שיש לי להגיד...
פשוט כמו שמוצארט אמר עד שהתגייסתי תפעלתי את הפורום ועידכני את הכל עכשיו התגייסתי ועם יציאות כמו שלי ממש קשה לשמור על הפורום אני יוצא בפעם בשבועיים שלוש ליום וחצי בדיוק וממש קשה לי לעשות הכל ביום וחצי הזה. אני מנסה כשאני בא להגיב על דברים שאתם אומרים או לנסות לעדכן אבל אני לא תמיד מצליח. הייתי שמח אם כמו שאמרתם למעלה תדפיסו את הכתובת ותפרסמו אותו ותנסו לעזור לי כדי שהפורום לא ימות