בצער רב וביגון.......

ziv`s girl

New member
בצער רב וביגון.......

חברי פורום אהובים ויקרים שלי, אני נאלצת להודיע על פרישתי הזמנית (אני מקווה) מהפורום המקסים הזה... משום מה אני מרגישה שאין לי מה לתרום למקום הזה ולתושביו כרגע... אני מנסה להגיב ולתת תשובה נכונה ועצה טובה אבל מה שיוצא לי זאת תגובה ממורמרת צינית ולעיתים אף פוגעת... משום מה אני מצטיינת בכלבתיות יתר בזמן האחרון... אולי בגלל שאני פגועה כרגע... More Then Ever הדעות שלי השתנו... כנראה בגלל המצב... דברים שהאמנתי בהם קודם (אני עדיין מאמינה בהם עמוק בפנים אבל קצת קשה לי עם העירפול חושים הזה שנוצר כתוצאה מהפגיעה והכעס המצטבר) אני לא יכולה לעמוד מאחוריהם כרגע... לדוגמה: מישהי אמרה לי שנמאס לה מהחיים... היא רוצה להתאבד... התשובה שהייתי צריכה לתת לה זה בשום פנים ואופן החיים יפים ובלה בלה בלה... אבל לא יכולתי להגיד לה את כל זה... לא עודדתי אותה... אבל היה לי נורא קשה להגיד לה "את הדברים הנכונים" כי הרגשתי בדיוק כמוה... או למשל: מישהי שפגועה ממישהו... קשה לי להגיד לה להתגבר עליו... כי בשבילי זה פשוט בלתי אפשרי כרגע... אני חושבת שהבנתם את הפואנטה שלי... אז לתרום אני לא מסוגלת.. לא כרגע... אולי כשדעתי תהיה צלולה יותר אני אקפוץ ואנסה לתמוך בכך חברי היקרים... ולעזור ככל האפשר... בעיות... יש לי כל כך הרבה... אבל אני מרגישה כל כך חסרת אונים אחרי שאני כותבת אותם כאן... אני מרגישה אף אחד בעולם לא יכול לעזור לי... ניסיתי לשתף אותכם... אבל זה לא הלך... חבל על הבכי וחבל לי לדכא פה את כולם... אז עדיף שלא... אז זהו.. נגמר נתראה, שוב... זה תלוי במצב אני מקווה שזה יעבור כמה שיותר מהר ושלא תדעו כאב כזה... תשמרו על קשר אני אהיה באי סי קיו (111959817) אוהבת המוווון
ziv`s
נ.ב: תרגישו טוב כולם... אני אתגעגע... אין לכם מושג עד כמה..
פרח|
פרח|
שונאת פרידות... אבל חבר´ה... כשקשה לכם ואתם לא יודעיפ מה לעשות... תקראו את המילים של השיר הזה... שיר שאהבו עלי במיוחד בזמן האחרון... למרות שהוא לא מצליח לעצור את גשם הדמעות... DONT CRY- GUNS N ROSES Talk to me softly There´s something in your eyes Don´t hang your head in sorrow And please don´t cry I know how you feel inside I´ve I´ve been there before Somethin´s changin´ inside you And don´t you know Don´t you cry tonight I still love you baby Don´t you cry tonight Don´t you cry tonight There´s a heaven above you baby And don´t you cry tonight Give me a whisper And give me a sigh Give me a kiss before you tell me goodbye Don´t you take it so hard now And please don´t take it so bad I´ll still be thinkin´ of you And the times we had...baby And don´t you cry tonight Don´t you cry tonight Don´t you cry tonight There´s a heaven above you baby And don´t you cry tonight And please remember that I never lied And please remember how I felt inside now honey You gotta make it your own way But you´ll be alright now sugar You´ll feel better tomorrow Come the morning light now baby And don´t you cry tonight An don´t you cry tonight An don´t you cry tonight There´s a heaven above you baby And don´t you cry Don´t you ever cry Don´t you cry tonight Baby maybe someday Don´t you cry Don´t you ever cry Don´t you cry Tonight

MetalBoy

New member
לא!!

אל תעזבי בשבילי!! ומה קרה עם עופר בסוף? דברתם? מטאל

אלנוש!

אני יתגעגע ויחכה שתחזרי.....מהר מהר.. נדבר באייסי... כשהוא יסכים להתחבר!!!!
גלית

חבל שאת עוזבת, רציתי להודות לך

שהקשבתי לי, אני מקווה שתחזרי למרות שאנחנו לא מכירות אבל עקבתי אחרי הודעות ואני חושבת שהדרך הטובה למנוע משהו ממישהו זה לא לשקר אלא להראות את המציאות המרה. מקווה שתרגישי טוב ותחזרי בהקדם האפשרי שלך בובת זהב

חבל . . .

עוד "ותיקה" שפורשת, עוד מעט אני יהיה הכי ותיק בקצב הזה . . . ד"א יש לי חצי שנה בפורום ביום חמישי !!! מקווה שתחזרי בקרוב, וההקדשה שלי אלייך: mariah carey- we will always love U . . . DJ made in israel

למעלה