בצער רב ובכאב גדול

בצער רב ובכאב גדול

עלי להודיע ש LulaBelle, חברה נאמנה בפורום שלנו, נפטרה הבוקר לאחר מאבק ממושך וציפיה ארוכה להשתלת ריאות שלא זכתה לה. מקומם לדעת שהשתלה היתה יכולה להציל את חייה ושעדיין יש משפחות רבות בישראל שאינן מבינות את הזכות הגדולה לתת חיים לאחר ושבגללן לא ניתנה לאלה- לויס, ההזדמנות להתחיל חיים חדשים. תנחומים לבעלה המסור והאוהב גו'ן, להורים, לכל המשפחה ולחבריה הרבים. LulaBelle - נתגעגע אליך! מי ייתן ומשפחת סי אף לא תדע דאבה עוד.

כל כך עצוב

חיבוקים לג'ון ולמשפחה אין מילים לתאר את תחושת ההחמצה על החיים שלואיס כבר לא תחיה

itamarc8

New member
משתתף בצער המשפחה

קשה להאמין שככה הלכה בחורה כל כך צעירה ומקסימה ואוהבת את החיים מחבק את ג'ון והמשפחה איתמר.

sapir8

New member
אני לא מאמין, ממש כואב לי לשמוע על כך

זו ממש לא ההודעה שציפיתי לפתוח בה את השבוע, נפגשתי עם לויס לפני מספר חודשים באוניברסיטת בן גוריון, היא היתה בחורה חייכנית, נראה שהיה לה חוזק נפשי, לא מובן לי איך זה קרה כ"כ מהר ובפתאומיות, אני ממש מתקשה לעכל את זה. יהי זכרה ברוך, ולמשפחה- תנוחמו מן השמיים ושלא תדעו עוד צער. מישהו יודע היכן הם יושבים?

אשלח לך במסר אישי

מחר אשאיר את הכתובת באיגוד וניתן יהיה לקבלה אצלי באמצעות מסרים או מייל או באיגוד.

itamarc8

New member
אהלן ריקי

אשמח גם לקבל הפון של גון להתקשר ולנחם אותו בצערו הקשה תודה ריקי איתמר!

orii

New member
עצוב ../images/Emo16.gif

זו אבדה כל כך כבדה למשפחה. לא יאומן שבחורה כל כך צעירה ושופעת חיים מתה. לויס תחסר לנו כאן בפורום. אורי

sporTV

New member
../images/Emo7.gif

זה כל כך עצוב. זה כל כך כואב. זה כל כך מרגיז. זה כל כך מפחיד. אני אפילו לא יודע מה ואיך לכתוב. כל כך הרבה רגשות, תחושות שאני לא יודע מאיפה להתחיל. כל מי שמגיע לשניידר לא יכל לפספס את הנוכחות הג'ינג'ית עם ספר באנגלית שיש בו מיליון עמודים! אני אתגעגע לנוכחות, לדעתנות, לאיכותיות ולכל מה שלויס מייצגת וחייה. ג'ון היקר, זכית באישה שעל-פי כל מה שהיא כתבה עליך - היא הייתה מעריצה מושבעת שלך. אני לא יכול לתאר כמה האובדן קשה לך ולמשפחותיכם ואני גם לא יודע אם יש מילים או מעשים שינחמו ויקלו.
עוז.

chakiv

New member
עצוב מאוד ../images/Emo10.gif

קשה לעכל את ההודעה המרה. אלה (כך הכרתי אותה במרפאה) היתה אישה חזקה, חכמה ומאוד מיוחדת. מהיכרותי הקצרה, היא ניצלה כל זמן פנוי ללמידה ולעשייה. היא אהבה ואהבו אותה. יהי זכרה ברוך ורדית

למעלה