בצער רב על מות "מיכאל שרון" אחיו של דודי שרון

TAL BAR ZOHAR

New member
בצער רב על מות "מיכאל שרון" אחיו של דודי שרון

פורום המעריצים הרשמי משתתף בצער רב על מות אחיו של דודי שרון "מיכאל שרון" ז"ל (מנוחתו עדן) שנפטר ביום חמישי מכאן אני רוצה שכולנו נאחל לדודי ומשפחתו שלא ידעו צער וכאב ומכאן והלאה רק טוב ושהשם יאיר דרכם בדרך הטובה ביותר ! וכמו הרבה מקרים גדולים וחזקים מהחיים הטוב והרע תמיד חופפים אחד ליד השני ! שינויים בלו"ז ההופעות במהלך השבוע בעקבות המצב אני יעדכן בהמשך... במהלך השבוע הקרוב !! יום שלישי ג'ואל תופיע בלבד באירוע שיתקיים בדימונה !! מצפה לראות את כולכם !! ההפקה שתוכננה במועדון הRICH (דודי שרון & ג'ואל & מייז) מבוטל ויעובר למועד אחר !! המשך שבוע ניפלא ושיהיו בשורות טובות אני מאחל לכל בני משפחתכם חג שמח ומבורך TAL BAR ZOHAR 052-3094000

t rex1

New member
משתתף בצערך דודי שלא תדעו צער וכאב מימני שרון

גרוזיה

New member
טל זה מבלבל וצריך לשים לב!!!! לגביי הריץ"

ההפקה של הריץ יש 2 כאלה אז ההפקה שתוכננה יחד עם הרכב מייז בוטלה בשל המצב המשפחתי של דודי אבל בליין הבנות ב 4.4.2010 הולכים לחגוג לג'ואל יומולדתתתת שלא נבראהההההה !!!!!!!! הדיווה חוגגת 25 והולך להיות גוועלדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!! ויש מצב שדודי יקח חלק כבר מההפקה זו !!!

TAL BAR ZOHAR

New member
לו"ז הופעות מעודכן !!!!../images/Emo162.gif../images/Emo162.gif

DUDI SHARON & JOUEL LIVE 2010 הרכב הקלאב המוביל בישראל בהופעה חיה לאחר סיבוב הופעות מוצלח בדרום אמריקה 23.3.2010- JOUEL LIVE ON במועדון הברון בדימונה 21+ 28.3.2010-DUDI SHARON & JOUEL LIVE -מועדון ה"לופט" -הנוער חוגג פסח-המסיבה המרכזית 3.4.2010-ליין הבנות (קרן & אליס) חוגגות לג'ואל דיוות הקלאב 25 TAL BAR ZOHAR 052-3094000

דודי יקר...../images/Emo25.gif

מצטער לשמוע... משתתף בצערך מותק, שתדע רק טוב, שתזכה רק לטוב ושלא תדע עוד צער כזה ושתהיה חזק למען עצמך ומשפחתך ושרק תלך ותתחזק ושירה אחיך משמיים את הטוב שאתה עושה!
המון!

עצוב מאד לשמוע שאנשים קרובים לנו יכולים ללכת

לנו כלכך מהר בכל כך מהירות .. אין כל כך מילים שיכולות לנחם אלא רק הזמן , דודי אתה בן אדם חזק אני מאחל לך ושולח לך עוד המון כוח שתיהיה הרבה יותר חזק ! אוהב\ים אותך , אתה הנשמה שלנו ! אני בטוח שאחיך גאה שיש לו אח מצליח ומוכשר כמוך

cinquemillo

New member
LOVE AND SUPPORT

BABE REMEMBER IM WITH U IN MIND AND SOUL..LOVE U SO MUCH.. .. WISH BE WITH U TO HUG U, KISSES AND REGARDING FOR ALL ANGELS MIX STAFF, FRIENDS TO U ALWAYS UR BROTHER CINQUI

../images/Emo10.gif משתתפת בצערך דודי ומחזקת מרחוק

שלא תדעו יותר צער , אין ממש מילים מנחמות בסיטואציות כאלו רק תדע שאנחנו איתך כואבים בכאבך ומזדהים. שולחת לך המון אור שיחזק אותך , אוהבת ..

למעלה