אני אנצל תהזדמנות ואציין משהו חשוב../images/Emo58.gif
במקום לפתוח שרשור נוסף ולהציף פה, רציתי להגיד שצפיתי בעונה השלישית-רביעית בשלושת הימים האחרונים (באמת עברתי על כולם שוב, במיוחד בכדי לעשות סקרינקאפס משלי, טוב נו אני יודעת שאני משגעת). ומה גיליתי? לא תאמינו, אהמ...בעצם יש סיכוי שכן. יש רמזים בעונה השלישית לסיפור המנחה של העונה ה4. וזה מתחיל מ301, כשהאישה עם הקשית מציינת שהאפלה תשלוט, לאחר מכן, ב302, המכשפה אומרת שהחשיכה מתקרבת (אני יודעת שזה היה הפטיש שלהן חחח אבל בכל זאת), וב 308-309 לא זוכרת בדיוק באיזה מהם, הילד שלקח את השעון של הדוקטור, כשהוא פותח את השעון אפשר לשמוע קול גברי ונשי (האחד של דייוויד והשני לא ידוע) אפשר לשמוע אותם אומרים בפירוש: "THE DARKNESS IS CAMING" ----> ואז ב311 - כשהדוקטור, מרתה וג'ק מגיעים לסוף היקום, מרתה אומרת, או ג'ק, לא זוכרת בדיוק כבר, שיט, ש"הכוכבים נעלמו מהשמיים" ומשפט נוסף שנאמר בסצנה שאני זוכרת במפורש: "LIKE THE STARS FALL OUT" (משהו כזה) וגם כשהמאסטר - הפרופסור באותו הפרק פותח תשעון, שוב נאמר "החשכה מתקרבת". אם כל זה לא קשור לסטורי ליין של העונה ה4, אז מה זה? אני חושבת שזה בכוונה נעשה כך, בכדי להדגיש עד כמה הסיפור של סוף העונה היה חזק וגדול, בכל הנוגע לדוקטור עצמו וההשפעה שלו על קיום העולם. הכי הרבה אני מאוד, אבל מאוד מאוד מואד סקרנית לגבי המלווה החדשה של הדוקטור, הרי, הם יצרו סוג של חוקיות בגרסה החדשה אתם לא חושבים? בהתחלה: לבנה בלונדנית -> שחומה שחרחורת -> לבנה ג'ינג'ית -> וכל מה שנשאר זה = לבנה עם שיער כהה (שחור/חום). (או השילוב של הכל, בלאכס. ><) טוב נו, אחכה בסבלנות, או שלא הצליח, והתפוצץ עד 501 בלי כל קשר לספיישלים, כי זה בד"כ מחוץ לקאנון, למרות שהביאו לנו את דונה ב300 ואז היא נעשתה מלווה, אולי זה יהיה גם הפעם ככה באחד הספיישלים, אבל תבוא ישר א"כ, לא נחכה לה עונה שלמה ונעביר תזמן עם איזה שחקנית פרווה, אהמ... מעניין, ואם יביאו מלווה זכר? חחח...אין מצב, אבל מעניין.