בצקות המוגלובין וסתם איחס

ריטה1

New member
בצקות המוגלובין וסתם איחס

עכשיו חזרתי מביקור בטיפת חלב. נשקלתי וגיליתי לתדהמתי שעליתי בחודש 5 קילו, למרות שכמעט לא אכלתי ואז התברר שזכיתי בבצקות. איזה כייף עכשיו זה מסביר את זה שאני לא יכולה לענוד את טבעת הנישואים שלי יותר והרגליים הכואבות. אבל כמובן שזה לא הכל, בזמן האחרון אני מרגישה ממש איחס עייפות, חולשה, סחרחורת והיום שמתי לב שבפעם המי יודע כמה אני יכולה לעבור ליד אנשים ופשוט לא לזהות אותם (היום זה קרה עם בעל הבית שלי) אני פשוט מעופפת לחלוטין ותוסיפו את זה לעובדה שאני כנראה סובלת מצירי ברקסטון (לפי האחות בטיפת חלב) וההמוגלובין הנמוך אני ממש על הפנים. לפחות משבוע הבא אני מתחילה לעבוד בחצי משרה, אמנם יהיה לי יותר קל אבל מצד שני פחות משכורת וזה מאוד משמעותי עבורנו. האמת שאני שוקלת ברצינות לבקש מהרופא שמירת הריון, למרות שאני ממש מתביישת לבקש את זה, ומי אמר שהוא ייתן לי בכלל, הוא בטח יגיד שיש עוד הרבה נשים בהריון שעובדות. יחסית להודעה השמחה שלי קודם, מצב הרוח שלי "התחרבן" (סליחה על המילה) לחלוטין. רק דבר אחד זהה, אני שוב מקשקשת הרבה. ואני חשבתי שברגע שאכנס להריון לא יוכל שום דבר להעיב על מצב הרוח שלי זה כנראה הפתגם "נותנים לה אצבע והיא רוצה את כל היד"

טילי2

New member
ריטה1, כבר אמרתי את זה היום:

הריון הוא סיפור שמוגבל בזמן, 40-42 שבועות מקסימום והדבר הכי טוב עם הזמן הוא שהוא עובר, נרצה או לא נרצה.

limi m

New member
ריטוש, תנסי לבקש ממנו. אל תתביישי

אולי הוא יחליט שמגיע לך? אולי עדיף לך להיות בשמירת הריון, ולהרוויח בכך יותר כסף מאשר לעבוד במשרה חלקית. ואגב, אני עובדת במשמרות, לא במשרה חלקית, בתוקר פקידת קבלה בחברת הייטק, כמה פעמים בשבוע. אולי תנסי למצוא משהו כזה? תלוי באיזה שלב של ההריון את ואם את יכולה להסתיר את זה בהתחלה...

@ריטה

New member
אני בשבוע 30

כך שזה קצת קשה. אבל ייתכן ואני בסוף כן אנסה לבקש מנו שמירת הריון, אולי זה יצליח. תודה על התמיכה!!!

למעלה