בצקות לאחר ניתוח "טבעת"

קובי ד11

New member
מנהל
בצקות

האמת פעם ראשונה שאני שומע את זה אני כבר בפורום הזה 16 שנה ,אולי שפותחים את הטבעת אמא שותה כמויות הרבה יותר גדולות .לא מסוגל לחשוב על בעיה אחרת
נחכה אולי משהו יגיב פה בפורום

קובי

אופירA

New member
מנהל
קשה להבין מה הבעיה מכל כך מעט מידע

אני ממליצה שהיא תתקשר אלי ואנסה להבין את הבעיה, ואז לחשוב למי אפשר לפנות כדי לפתור אותה.
זו בעיה שאנו לא מכירים פה, אך כיוון שיש לה ניסיון בזה, היא יכולה להצביע על המאפיינים שלה, ומהם אפשר לחשוב על הפיתרון.
03-5781855 אופירה (להשאיר הודעה בתא הקולי).

השאלות שעולות בדעתי כרגע הן:
האם לאחר פתיחת הטבעת והיווצרות הבצקות היא סוגרת בחזרה את הטבעת לסגירה הקודמת?
כמה היא פותחת כל פעם כדי לעלות?
כמה רזתה עקב הסגירה? מה איכות החיים בזמן שהטבעת לוחצת?
מה היא אוכלת וכמה היא שותה בזמן שהטבעת סגורה, ומה בזמן שהיא פתוחה?
איך הבצקת מפריעה לתפקוד? באיזה שטחים של הגפיים היא מופיעה?
האם נעשתה בדיקת שתן וכליות? בדיקות דם?
האם היתה התייעצות ברופא המשפחה?
כמה זמן נמשכת הבצקת לאחר פתיחה? האם היא לא חולפת במשך הזמן?

בקיצור הרבה מידע חסר, וכדאי להשלימו בשיחת טלפון.

ehofi1

New member
בצקות לאחר ניתוח "טבעת"

שלום רב!
רציתי להתייעץ בנוגע לאמא שלי, שנותחה בניתוח בריאטרי מסוג "טבעת" לפני כ-10 שנים. לפני כ-3 שנים ביצעה ניתוח החלפת טבעת בעקבות תזוזת הטבעת ממקומה התקין. מאז החלפת הטבעת היא מרגישה שהטבעת לוחצת ולא מאפשרת לה לאכול בצורה תקינה, ואף גורמת לה לרדת במשקל. הבעיה היא שברגע שהיא "פותחת" (ובעצם מגדילה את קוטר הפתח שמאפשר מעבר מזון מהוושט לקיבה) את הטבעת – נוצרות אצלה בצקות בגפיים שמפריעות לה לתפקד. מה אפשר ומומלץ לעשות על מנת לאפשר לה לעלות במשקל בצורה הדרגתית ותקינה? והאם וכיצד ניתן להימנע מהיווצרות הבצקות?
אשמח לכל סוג של עזרה – המלצות / הכוונה תזונתית / והפנייה למומחים רלוונטים.
תודה רבה!

קובי ד11

New member
מנהל
שלום לך

יש אפשרות לפתוח או לסגור את הטבעת ברבע כל פעם ולראות מה הסגירה או הפתיחה היא הטובה ביותר
לא יודע מה הקשר בן הטבעת לבצקות ,בצקות בגפיים באות בכלל בעיה בלב,או עודף נולים בגוף ולא בכלל בגלל הטבעת כדאי לפנות לרופא שיברר ממה הבצקות באות
הרבה בריאות
בהצלחה

למעלה