בצק במלית פרי (לא בטוחה שזה נקרא שטודל) מאולתר
יש בנמצא הרבה תפוחים, חלקם לא יחזיקו מעמד מעבר לסופ"ש זה. חשבתי לקלף,לתבל במעט סוכר וקינמון ולבשל למחית ובזה למלא גלילה מבצק כלשהו.
האם במשך הבישול יצטברו נוזלים שאצטרך לסנן?
או להשאיר את המיצים ולהוסיף למלית משהו ש"ייבש" אותה?
ואם ניתן משהו מהמלית המבושלת האם כדאי להקפיא?
יש בנמצא הרבה תפוחים, חלקם לא יחזיקו מעמד מעבר לסופ"ש זה. חשבתי לקלף,לתבל במעט סוכר וקינמון ולבשל למחית ובזה למלא גלילה מבצק כלשהו.
האם במשך הבישול יצטברו נוזלים שאצטרך לסנן?
או להשאיר את המיצים ולהוסיף למלית משהו ש"ייבש" אותה?
ואם ניתן משהו מהמלית המבושלת האם כדאי להקפיא?
