פיצה קריספית -ללא התפחה עם המון ירקות
נראה לי שאין בעיה להמיר לקמח מלא, לא יודעת על קמח כוסמין
[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2014/12/blog-post_28.html[/URL]
רכיבים:
בצק:
250 גר' קמח
1/2 כף שמרים יבשים
1/3 כף סוכר
1/3 כף מלח
2 כפות שמן זית
3/4 כוס מים חמימים
רוטב עגבניות:
1 קופסת רסק עגבניות
חצי כף בזיליקום יבש
חצי כפית סוכר
חצי כפית מלח
מעט פלפל שחור
מעט אבקת שום
200 גר' גבינת מוצרלה מגוררת
ירקות: בצל סגול,פלפל כתום,פלפל צהוב , זוקיני ועגבניות שרי חתוכים לקוביות קטנות
אופן ההכנה:
להכניס לקערת מיקסר את חומרי הבצק
ולעבד לבצק אחיד
בידיים רטובות לשטח בתבנית עגולה קוטר 35 ס"מ או תבנית תנור
(אפשר להשאיר את הבצק לתפיחה קלה למי שאוהבת את הפיצה עם בצק עבה)
לערב את חומרי הרוטב ולמרוח על הבצק
לפזר את הגבינה המגוררת
לפזר את הירקות הקצוצים לקוביות ע"פ הגבינה
לאפות בחום 175 מעלות כ- 25 דקות