בצק לפיצה ללא התפחה

בצק לפיצה ללא התפחה

מחפשת מתכון לבצק לפיצה ללא התפחה...(רצוי מקמח מלא/ כוסמין)
שאפשר להכין עם הילדים.

תודה
 

Maldini Girl

New member
זהלא מקמח מלא אבל פעם הייתי מכינה בצק גבינה

אפשר להמיר את הגבינה בלבן/ שמנת חמוצה. חפשו באינטרנט "בצק גבינה לפיצה".
 

עדיקים

Active member
בצק ללא שמרים או בצק שלא צריך להתפיח?

יש לג'ימי אוליבר מתכון מעולה לפיצה ללא התפחה.
אנחנו מכינים אותו קבוע.
תרצי אחפש לך ברשת ואצרף קישור.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
המתכון של ג'יימי אוליבר הוא פשוט בצק לחם בסיסי

שמכינים ממנו פיצה בלי שום התפחה.
&nbsp
מתאים למי שאוהב (כמוני) פיצות דקות.
 
אני מכינה ככה

בצק:
4 כוסות קמח מלא
1 כף שמרית (אני שמה 1 כף שטוחה שמרים יבשים)
1 כפית סוכר
1/4 כפית מלח
1 כף שמן זית
1.5 כוסות מים פושרים.
ללוש, לרדד ולמרוח רוטב וכו'. אני מעדיפה לתת לו אפיה קצרה בלי כלום עליו כדי ליצור קצת קראסט. יוצאת אחלה פיצה
 

חנהפ

Active member
פיצה קריספית -ללא התפחה עם המון ירקות

נראה לי שאין בעיה להמיר לקמח מלא, לא יודעת על קמח כוסמין

[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2014/12/blog-post_28.html[/URL]


רכיבים:
בצק:
250 גר' קמח
1/2 כף שמרים יבשים
1/3 כף סוכר
1/3 כף מלח
2 כפות שמן זית
3/4 כוס מים חמימים
רוטב עגבניות:
1 קופסת רסק עגבניות
חצי כף בזיליקום יבש
חצי כפית סוכר
חצי כפית מלח
מעט פלפל שחור
מעט אבקת שום
200 גר' גבינת מוצרלה מגוררת
ירקות: בצל סגול,פלפל כתום,פלפל צהוב , זוקיני ועגבניות שרי חתוכים לקוביות קטנות
אופן ההכנה:
להכניס לקערת מיקסר את חומרי הבצק
ולעבד לבצק אחיד
בידיים רטובות לשטח בתבנית עגולה קוטר 35 ס"מ או תבנית תנור
(אפשר להשאיר את הבצק לתפיחה קלה למי שאוהבת את הפיצה עם בצק עבה)

לערב את חומרי הרוטב ולמרוח על הבצק

לפזר את הגבינה המגוררת


לפזר את הירקות הקצוצים לקוביות ע"פ הגבינה



לאפות בחום 175 מעלות כ- 25 דקות
 
למעלה