בצק לפסטה

בצק לפסטה

הייתי רוצה לדעת איך עושים בצק פסטה אמיתי וטוב שמתאים לרוב סוגי הפסטה ובעיקר לריביולי .כי פשוט לבנתיים היו לי רק ניסיונות כושלים. תודה!
 

terroir

New member
גיא,

התהליך לא נשמט מההודעה. הוא מופיע בקישור שמופיע בגוף ההודעה, והוא מאוד פשוט (ציטוט): חייבים ללוש בידיים וחייבים ללוש הרבה זמן (15 דקות) . אם תעקוב אחרי הקישור שבוקה-גרני שם, תראה גם תמונה של תחילת הלישה, ובהודעה שאחריה תראה איך נראה כדור הבצק בסוף הלישה. זה כדי שיהיה לך מושג איך זה צריך להיראות. אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור.
 
למעלה