בצק סוכר וציור...

בצק סוכר וציור...

שלום, שוטטתי בפורום הנהדר הזה ונורא מתחשק לי להיכנס לעניינים. אז כמה שאלות: 1. האם יהיה מסובך להכין את בצק הסוכר לבד? (העתקתי את המתכון ע"פ קרול דיקון). 2. היכן ניתן לקנות בצק סוכר מוכן? 3. היכן ניתן לקנות אלבומין, גלוקוז, צבעי ג'ל או אבקה? 4. אני רוצה להכין עוגת שוקולד פשוטה ואותה לצפות בבצק הסוכר, בין העוגה לבצק מה אני אמורה למרוח? אני מתכננת להכין את העוגה הראשונה בשבוע הבא, אשמח לקבלת טיפים. תודה מראש.

net the jet

New member
שלום וברוכה הבאה.תשובות:

רובינו קונות בצק סוכר, לא הכנתי מעולם אז אני לא יכולה להגיד לך עד כמה זה קשה. מה שכן-אורך החיים של בצק סוכר בייתי מאד קצר, לעומת זה הקנוי. קניות- את כל מה שאת רוצה ניתן לרכוש בחנויות המתמחות. יש רשימה במאמרים. בגדול- בנתניה ובנשר יש את מר קייק, בת"א את גרובשטיין, 4 שף ו'חייק'. על העוגה צריך לבוא איזה קרם פשוט אליו הסוכר ידבק. את יכולה להכין קרם שאת מכירה, גנאש ( שמנת מורתחת עם שוקולד ) או אפילו ממרח כלשהוא טוב. בהצלחה, ואם יש לך שאלות-אל תההסי. כמו כן, מציעה לך להסתכל למעלה במאמרים, טיפים, שירשורים נבחרים...יש המון עיצות טובות.

michahz

New member
תשובות.

1. אף פעם לא ניסיתי להכין בצק סוכר. תמיד קניתי. אני חושבת שרוב הבנות קונות, המחיר להכנה והמחיר לקניה יוצא מאוד קרוב, ובצק קנוי נשמר לזמן ארוך יותר. 2. יש רשימה של חנויות מתמחות במאמרים לפי איזורי מגורים. 3. כל הדברים קונים בחנויות המתמחות. 4. מורחים קרם כלשהו או ריבה מומסת או נוטלה מהולה בחלב, שוקולד למריחה מהול.... מה שבא. בהצלחה.

למעלה