בצק סוכר צבוע

בצק סוכר צבוע

האם בצק סוכר צבוע מחזיק מעמד כמו בצק סוכר לא צבוע? אם יש לי כמה עוגות להכין בחודשים הקרובים, מה מונע ממני לצבוע גושים של בצק סוכר בכל מני צבעים לשימוש עתידי?
 

net the jet

New member
שום דבר, השאלה היא אם את יודעת

בדיוק איזה גוון תצטרכי לאיזה מטרה. תמיד יש שאריות של צבע שאפשר להתחיל איתן, אבל לא חושבת שכדאי להכין מראש סתם.. מה גם, שלפעמים אם זה לא אטום טוב, זה מתיבש ומתפורר אחרי הצביעה יותר מאשר הבצק הלבן.
 
נטע, יש לי עוד שאלה אליך...

כיוון שאת לא מכירה אותי, אין לי מה להצטנע יותר מדי... אני בדרך כלל מכינה עוגות מאוד טובות ומושקעות ואני לא מדברת על בצק סוכר אלא על עוגות שוקולד! אני לא רוצה להכין אחת מהעוגות הרגילות שלי כיוון שאני לא יודעת אם הן תחזקנה מעמד תחת מעטפת של בצק סוכר ופיסול. לכן החלטתי לקחת את המתכון שלך שמומלץ פה ע"י כולם. ולשאלתי... העוגה, מעבר לכך שהיא מתאימה לבסיס, היא גם טעימה? אנשים יהנו ממנה? כי בכל זאת... זו עוגת יומולדת. היא חייבת להיות טובה. מה את אומרת?
 

Lela

New member
אני אענה במקום נטע...

שתי העוגות שלה- גם השוקולד, וגם המקופלת טעימות מאוד. אצלי מאוד אוהבים אותה, בלי קשר לבצק סוכר! את המקופלת, כמו שנטע ציינה במתכון, אפשר להכין עם כל מיני סוגים וטעמים של שוקולד. באמת מומלץ!
 

net the jet

New member
אז ככה, את המקופלת אני מאד אוהבת,

את השוקולד אישית אני לא אוהבת, כי אני אוהבת עוגות שוקולד יציקתיות ! אבל, כולם מאד מאד אוהבים, ילדים וגם מבוגרים..
 
אני מניחה שגם במקופלת

אפשר להשתמש בתור בסיס. נכון. אם ככה, אשמח אם תסבירי לי על המתכון... (לקוח מהדף הנוכחי) 200 גר חמאה+ כוס סוכר, לערבב יחד במיקסר. להוסיף: 3 ביצים, 2 וחצי כוסות קמח תופח, 1 שמנת חמוצה, ורבע כוס משקה שוקו*. לערבב היטב, להכניס 150 גר שוקולדה מקופלת ( 3 גדולים ) * תבנית 26 או 2 אינגליש. שאלות: 1. ממיסים את החמאה לפני שמערבבים? 2. ממסיסים את השוקולד/מקופלת לפני שמכניסים לתערובת? בבן מרי או שאפשר במיקרו? 3. באיזה חום אופים ובערך לכמה זמן? 4. גם את העוגה הזו אפשר להכין בתבנית 24? המון המון
 

michahz

New member
תשובות:

1. אני רק מרככת 30 שניות במיקרו. 2. לא ממיסים את השוקולד שוברים לחתיכות (כל הכיך להתקל בגוש) 3. אני אופה על 160 בערך 50-60 דקות. 4. יצא גבוה בתבנית 24. בהצלחה.
 
למעלה