בצק סוכר של SATIN ICE

lolas sunrise

New member
בצק סוכר של SATIN ICE

היי לכולן! מישהי ניסתה? טעמה? עבדה איתו? תודה מראש, לולה :)
 

net the jet

New member
קל יותר לעבוד איתו, לא צריך בכלל קורנפלור,

יש בו CMC. אבל.. מבחינת טעם- לא לטעמי בכלל וגם לא ממש מתיבש , אולי אחרי הרבה זמן.
 

קנגה רו

New member
שאלות בנושא

מה ההשלכות של "לא מתייבש"? הבנתי שיש עוד סוג "פליבה"? איך הוא? הבצק של המשלג עדיין חולה?
 

תקוה8

New member
בהתחלה עבדתי רק עם פוליבה

אבל בהשוואה להמרשלג זה סיוט. כרגע למיטב ידיעתי הבצק של המרשלג עבר שינויים קלים והוא בסדר. את הסאטין עוד לא זכיתי לנסות, לעומת זאת הכנתי בצק לבד ויצא מצויין.
 

lolas sunrise

New member
אז מה ההמלצה?

לגוון מהמרשלג ולנסות את סאטין? הטעם באמת לא משו?... הלבטים.... :)
 

net the jet

New member
אני נשארת עם המרשלג.. לפי השמועות הוא כבר

די הרבה זמן בסדר . הטעם של הסאטין אייס לא משהו בכלל, והוא גם די "מסטיקי" בגלל ה CMC.
 

net the jet

New member
אה.. עם פוליבה עבדתי ממש קצת ולא יותר.

סיוט. גרגירי ביותר, וגם לא טעים.
 

net the jet

New member
לא מתיבש- ז"א שאת יכולה לפסל דמות, ואם אחרי

שעה\שעתיים את רוצה לשנות, את יכולה לחזור וללוש כאילו לא קרה כלום, עם ה RFM אחרי חצי שעה כבר יהיו סדקים אם תגעי ותנסי לשנות. יתרון- וחיסרון....
 

קנגה רו

New member
סתם מידעת

אתמול קניתי 2 קג' של המרשלג RFM. היה תענוג לעבוד איתו והטעם היה בסדר, אז כנראה שהכל חזר לקדמותו. ( התוצאה בדקות אלו ממש מגייסת כספי תרומות לטובת בפעולה של שבט הצופים המקומי שלנו, מהשטח נמסרה התלהבות רבתי... כמה קל לרצות ילדות בנות 10...)
 
למעלה