בצק סוכר

anatcohen86

New member
בצק סוכר

בבקשה עזרה בדחיפות!!
הכנתי עווגה עם קרם פודינג ובצק סוכר. הנחתי במקרר והבצק נמס. איך אני יכולה לתקן אותו ? הוא כבר עם קישוטים עליו.
תודה מראש לעונים.
 

יצורה

New member
אין כ"כ מה לעשות

אולי לנסות להוריד את הקישוטים ולצפות מחדש.
להבא - עוגות עם בצק סוכר שומרים במקום קריר ויבש, מחוץ למקרר שהלחות שלו הורסת את הבצק.
 
קרם פודינג לא מתאים

אפשר לשים בצק סוכר על קרם פודינג, הצבעים נמרחים על הקרם. אם עושים את זה - רק ברגע האחרון לפני ההגשה.
לחליפין - קרם סמיך יותר כמו גנאש יעשה את העבודה. הבצק של גילרו עמיד יותר במקרר.
 
למעלה