בצק סוכר

טלי 234

New member
בצק סוכר

אני רוצה לשחק עם בצק סוכר ולהתאמן בפיסול, אבל בלי להכין עוגה, ויש לי כמה שאלות: 1. אם אני יוצרת משהו בבצק סוכר - כמה זמן הוא יכול להחזיק? עד מתי אפשר לאכול אותו או לצרף אותו לעוגות? (במידה ויצא פסל נחמד) 2. איך מאכסנים פסל שכבר יבש? (על מנת שיחזיק מעמד הרבה זמן בלי להתקלקל מבחינת הטעם או המראה) 3. האם מישהי פעם נתנה מתנה פסל מבצק סוכר ללא עוגה? חשבתי שזה יכול להיות נחמד... תודה!

ברוכה הבאה למועדון.....

1. כמה זמן ? - עד שהנמלים מגלות אותו ונהנות ממנו מאוד.... 2. לא מאכסנים - פשוט נהנים (ושימי לב לאזהרה הסמויה בתשובה NO'1. 3. אני לא אבל חברות כן. אצל חברה שלי מונחת כבר שנה בראצית על הטלויזיה. בהצלחה.

טלי 234

New member
המממ...

יש לי סלידה מכל החרקים, דבר שמעלה את השאלה הבאה... אם אני שומרת אותו בכלי אטום אני מניחה שלא יקרה כלום, האם יש תנאים מועדפים? נראה לי שמצאתי תחום ריפוי בעיסוק חדש בשבילי לזמן הקרוב...

אבל אם תשמרי בכלי אטום

יוכלי פחות להנות מהמראה. אני לפני המון המון שנים הייתי מכינה בובות ממרציפן צבעוני, פעם אחרי מתקפת נמלים פשוט ריססתי אותם בחומר הדברה והייתי מזהירה מראש שאסור להתקרב - אבל אם מלכתחילה הייתי חושבת על זה, אז הייתי בונה כבר מפימו ולא חומר אכיל ומתוק... זה מאוד נחמד למשלוחי מנות.

טלי 234

New member
הכוונה שלי היא יותר להתאמן

מאשר לקשט את הבית, אז אין לי בעיה שהכל יהיה מאוכסן בכלי (כשיהיה לי פסל ממש יפה שיצור דילמה אני אחשוב מה עושים). תודה על התשובות המהירות!

טלי 234

New member
בוודאי!

קניתי שבוע שעבר ואפילו חנכתי אותם על עוגיות
(עם רויאל). עכשיו צריך לקנות בצק סוכר... נראה לי שמספיק לי קילו אם אני לא עושה עוגה אלא רק מפסלת, לפחות להתחלה, נכון?

קטן עליך קילו....

אריזת 4 קילו עולה כמו פעמיים קילו, אז לכי על האריזה הגדולה והחסכונית. קילו הוא לא כמות גדולה כל כך, בטח לא בשביל ניסויים.

net the jet

New member
תשובות

בהחלט את יכולה לשחק ולהתאמן. ליבש טוב טוב באויר הפתוח כמה ימים ואז לאחסן בכלי ( לא חייב להיות אטום, ) בארון.( ככה הצבעים ישמרו הכי טוב ) אני שמרתי למעלה משנה כל מיני דמויות מעוגות של הילדים שרצינו לשמור ( עד שזרקנו כי נשבר לי.. ) עד מתי זה אכיל-יש תאריך תפוגה על הבצק-עד אז ! בטוח שאפשר לצרף לעוגה, להדביק עם טיפה רויאל. בהחלט נחמד לתת מתנה משהו- סוכריה, פסל קטן מתוק-בכיף !

טלי 234

New member
תודה

הרעיון של לתת את הפסלים המוצלחים דווקא מצא חן בעיני (אין לי כח לאפות עוגות בשביל לשחק עם הבצק...). זו נראית לי ממש מתנה מתוקה (
) שמראה פשוט על תשומת לב - כמו המתנות הכי טובות...

טלי 234

New member
נצל"ש - מישהי היתה ב-spices?

החנות החדשה ליד כיתן בת"א... איך המחירים שלהם? (בהשוואה ל-4Chef או מר קייק) לא בא לי לנסוע עד נתניה למרות שמר קייק הרבה יותר זול מ-4Chef
תודה ולילה טוב

האוהבות

New member
טלי, אני מכינה עוגת יומהולדת ליום

שישי, את מוזמנת לבוא ולהתאמן בפיסול בבצק...
לגבי השמירה של הפסלים, אני הייתי צריכה לשמור כמה ימים סוכריות. מה שעשיתי שמתי אותן בכוס שעמדה בקערת מים, כל הנמלים נשארו טבועות במים ולא הגיעו לכוס.

טלי 234

New member
../images/Emo26.gifהמלצה - Spices../images/Emo36.gif

הי, הייתי היום בחנות החדשה בת"א ואני חיבת להגיד שהופתעתי לטובה
.
קודם כל - השירות
: במהלך חיפושי אחרי בצק סוכר בת"א (אין לי כח לנסוע עד נתניה וזה כבר לא משתלם מבחינת הזמן, הדלק וכו') התקשרתי ל-4CHEF בגלל שהאתר שלהם לא עלה לי. כששאלתי כמה עולה 4 ק' בצק, האיש ענה לי שנדמה לו ש-88 ש"ח. (לעומת גרובשטיין 75 ש"ח, ומר קייק בנתניה 60 ש"ח). התקשרתי ל-Spices אחרי בירור המס' ב-144, וכשביקשתי לדעת כמה עולה הבצק, בקשו ממני להמתין על הקו כדי שיבדקו בדיוק. כבר הבדל נעים ביחס. והמחיר - 65 ש"ח ל-4 קילו - הכי זול שאני נתקלתי בו בת"א.
המיקום אחלה - בשבילי לפחות... ממוקם ליד כיתן סנטר למי שמכיר, די נוח, החניה החופשית לא משהו (יש חניון בתשלום ליד) אבל מצאתי די מהר עם מדרכה אפורה.
יש פקחים באיזור! ראיתי אחד כשחיפשתי חניה.
השירות בחנות אדיב ונעים - נתנו לי להסתובב בלי להציק, ברגע שהתחלתי להראות סימני מצוקה מיד הגיעו ועזרו לי. החנות שקטה, מרווחת, נקייה וממש נעימה. לגבי המחירים - בצק סוכר כמו שכתבתי עולה 65 ש"ח ל-4 קילו, נדמה לי ש-25 ש"ח לקילו. צבעי מאכל בג'ל ראיתי ב-16 ש"ח לקופסא גדולה (נדמה לי 1OZ) הטלפון 03-6475555 ואין עדיין אתר. רח' קהילת סלוניקי 11.
רק כדי להיות ברורה - אין לי שום קשר לחנות, רק הופתעתי ממש לטובה אחרי היחס ב-4CHEF אז בא לי לפרגן להם

טלי 234

New member
בהחלט שווה,ועכשיו גיליתי ששכחתי CMC

אז אני אקפוץ שוב מחר כנראה... (לא מאמינה ששכחתי - עד שעשיתי רשימה לא טרחתי להסתכל בה...
)

בהחלט שווה ביקור!

אתמול הייתי שם ומאוד אהבתי את החנות, המוצרים והשרות הטוב.

למעלה