בצק עלים מרודד קפוא

crunchim

New member
בצק עלים מרודד קפוא

קניתי כבר מזמן ולא השתמשתי.
מחפשת מתכון קל וטעים (עם הסבר מפורט...) למילוי טעים - עדיף של ירקות, ללא חלב וללא בשר.
תודה
 

yair_bar

New member
מנהל
את רוצה להכין מאפים אישיים כמו בורקס?

יכולה די בקלות להכין בורקס תפוח אדמה או בורקס פטריות
 

crunchim

New member
חשבתי יותר על רולדה

עם פטריות או ירקות אחרים. בעיקר כי זה פחות התעסקות
 

רוני1955

Active member
זה בדיוק מה שאני מכין.

קוצץ בצל ופטריות. מטגן את הבצל עד שקיפות, מוסיף שום פרוס, ומוסיף את הפטריות (טריות, לא מקופסא). מטגן, ממליח, וממשיך לטגן. מתבל עם פלפל לבן, כמון, ופפריקה. ממשיך עד שנשארים מעט נוזלים. מרדד את הבצק, ממלא עם התערובת, סוגר, שם בתבנית עם החיבור למטה. ביצה, סומסום, ולתנור בחום בינוני-גבוה עד להשחמה.
כמויות: שני בצלים בינוניים, שתי סלסלות של פטריות. את הבצק אני מחלק ל 4 והכמות מספיקה לי לשתי רולדות. מהבצק שנותר אני מכין רולדות עם בשר.
 

פוקסי99

New member
מקלות מבצק עלים

פתחתי את הבצק לעלה בגודל של כ30 סמ' על 40סמ'
פיזרתי על חצי מהעלה מהרוחב שמן זית על השמן פיזרתי זעתר וקצח,
סגרתי את העלה וקיבלתי עלה חדש בגודל 15סמ' על 40 סמ'
עברתי עם מערוך כדי להדק
ואז חתכתי רצועות באורך 15 סמ' ורוחב 1סמ' וסובבתי לקבלת בורג
אפיתי בתנור וקיבלתי מקלות פיקנטיים שניתן לטבול בכל ממרח
אצלי מאד התלהבו והכל נגמר בארוחה אחד.
 
למעלה