זה בדיוק מה שאני מכין.
קוצץ בצל ופטריות. מטגן את הבצל עד שקיפות, מוסיף שום פרוס, ומוסיף את הפטריות (טריות, לא מקופסא). מטגן, ממליח, וממשיך לטגן. מתבל עם פלפל לבן, כמון, ופפריקה. ממשיך עד שנשארים מעט נוזלים. מרדד את הבצק, ממלא עם התערובת, סוגר, שם בתבנית עם החיבור למטה. ביצה, סומסום, ולתנור בחום בינוני-גבוה עד להשחמה.
כמויות: שני בצלים בינוניים, שתי סלסלות של פטריות. את הבצק אני מחלק ל 4 והכמות מספיקה לי לשתי רולדות. מהבצק שנותר אני מכין רולדות עם בשר.