בצק עם סרדינים

בצק עם סרדינים

עמד לידי דייג שבכל זריקה היה מוציא דג. אמנם כל הדגים קטנטנים (זה מה שהיה בים), אבל הדגים השתגעו על הפתיון שלו. כשהיה זורק, עוד לפני שהמשקולת היתה שוקעת, כבר היה אפשר לראות ניצנוצים של הדגים שמתנפלים על הפתיון. הבצק היה חום. הוא הסביר לי שזה בגלל שהוא מוסיף סרדינים. מישהו מכיר את הפטנט הזה? יש מתכון? בכל אופן, נראה שווה לנסות.
 

paluta

New member
זה מתכון ידוע

הכוונה אני מניח לפילוטה שזה בצק מעורב עם סרדינים טחונים או קמח דגים ולפעמים מוסיפים מעט חול זה שוקע מהר והריח של זה מאוד אופייני ודי מסריח נוהגים להשתמש עם משולשת בגלל שהפתיון הזה נופל די מהר
 
למעלה