אמא של שירה היחידה
New member
בצק פחזניות- למה דווקא כף עץ?...
אתמול הכנתי פחזניות. אחרי בטח חמש עשרה שנה,מהפעם האחרונה שהכנתי(וגם אז,הכנתי אולי פעם או פעמיים).
בגלל בורות,בחשתי בכף מתכת. הבצק,אגב,עדיין התנהג 'יפה',והתרכז סביב הכף.
אחר כך,עשיתי טעות קריטית-שוב בגלל בורות- נתתי לבצק 'להצטנן' חצי שעה,במקום רק דקה או שתיים.
ואכן להוסיף את הביצים,היה סוג של תרגיל לחיזוק שרירי הזרוע(המערבל שלי,זה שמותאם לבצק,הוא ידני).
הצלחתי איכשהוא לערבב,אבל זה נראה אחרת ממה שזה נראה בסירטוני וידיאו שמדגימים הכנת פחזניות.
הכסנתי לתנור,ויידעתי את הבת שלי(שהכינה אותן יחד איתי),שאני לא בטוחה שהתוצאה תהיה אכילה.
להפתעתי,הפחזניות האפויות יצאו עם החלל המפורסם,אם כי- הן די שטוחות.
אנחנו נשתמש בהן. אולי אח'כ אביא תמונה של אחת מהן.
ועכשיו לשאלה: מה העניין הגדול בכף עץ לבצק הזה?... אני לא בטוחה שייש לי בכלל כף עץ בבית,יש לי כפות מתכת,וגם כפות פלסטיק. האם בפעם הבאה,
בהנחה שאקפיד על צינון קצרצר של הבצק- אפשר יהיה להשתמש בכף פלסטיק\מתכת,ועדיין לקבל תוצאה טובה?
תודה
ושבת שלום
אתמול הכנתי פחזניות. אחרי בטח חמש עשרה שנה,מהפעם האחרונה שהכנתי(וגם אז,הכנתי אולי פעם או פעמיים).
בגלל בורות,בחשתי בכף מתכת. הבצק,אגב,עדיין התנהג 'יפה',והתרכז סביב הכף.
אחר כך,עשיתי טעות קריטית-שוב בגלל בורות- נתתי לבצק 'להצטנן' חצי שעה,במקום רק דקה או שתיים.
ואכן להוסיף את הביצים,היה סוג של תרגיל לחיזוק שרירי הזרוע(המערבל שלי,זה שמותאם לבצק,הוא ידני).
הצלחתי איכשהוא לערבב,אבל זה נראה אחרת ממה שזה נראה בסירטוני וידיאו שמדגימים הכנת פחזניות.
הכסנתי לתנור,ויידעתי את הבת שלי(שהכינה אותן יחד איתי),שאני לא בטוחה שהתוצאה תהיה אכילה.
להפתעתי,הפחזניות האפויות יצאו עם החלל המפורסם,אם כי- הן די שטוחות.
אנחנו נשתמש בהן. אולי אח'כ אביא תמונה של אחת מהן.
ועכשיו לשאלה: מה העניין הגדול בכף עץ לבצק הזה?... אני לא בטוחה שייש לי בכלל כף עץ בבית,יש לי כפות מתכת,וגם כפות פלסטיק. האם בפעם הבאה,
בהנחה שאקפיד על צינון קצרצר של הבצק- אפשר יהיה להשתמש בכף פלסטיק\מתכת,ועדיין לקבל תוצאה טובה?
תודה
ושבת שלום