בצק פיצה
אנו מכינים פיצה מהירה המבוססת על בצק מהיר (קמח + ביצה + חלב + שמן + מלח),
אין צורך בהתפחה, מעדיפים בצק דק, והוא מספיק אוורירי גם כך.
טעים, אבל השאלה היא כיצד ניתן להפוך אותו לבצק קצת יותר שמתאים לפיצה,
ופחות עם מרקם/טעם של עוגה.
עדיין במסגרת האילוץ של הכנה מהירה ללא התפחה.
אשמח לרעיונות/מתכון אחר.
תודה.
אנו מכינים פיצה מהירה המבוססת על בצק מהיר (קמח + ביצה + חלב + שמן + מלח),
אין צורך בהתפחה, מעדיפים בצק דק, והוא מספיק אוורירי גם כך.
טעים, אבל השאלה היא כיצד ניתן להפוך אותו לבצק קצת יותר שמתאים לפיצה,
ופחות עם מרקם/טעם של עוגה.
עדיין במסגרת האילוץ של הכנה מהירה ללא התפחה.
אשמח לרעיונות/מתכון אחר.
תודה.