בצק פריך משמן זית, קרם קישואים: קיש אליפות
אני גרופי רצינית של isa chandra moskowitz
ממנה למדתי להכין בצק פריך עם שמן זית שמקפיאים מראש. הוספתי לבצק שומשום וקצח, אפיתי "על עיוור" ומילאתי בקרם קישואים.
בפעם הראשונה עיטרתי בפרוסות דקיקות של זוקיני מטוגנים מסודרים כמו מניפה - למרבה הצער תוך כדי צילום נפלה לי המצלמה ואין תיעוד.
בשבת התכנסנו לחגיגות ימי הולדת, והכנתי שוב את הקיש, הפעם בקישוט עגבניות שרי צבעוניות. היתה התלהבות גדולה.
מיד הכנתי שוב, והפעם גם צילמתי וגם הקפאתי קלתית אחת מוכנה (אפרופו הכנות לספונטניות
)
אני גרופי רצינית של isa chandra moskowitz
ממנה למדתי להכין בצק פריך עם שמן זית שמקפיאים מראש. הוספתי לבצק שומשום וקצח, אפיתי "על עיוור" ומילאתי בקרם קישואים.
בפעם הראשונה עיטרתי בפרוסות דקיקות של זוקיני מטוגנים מסודרים כמו מניפה - למרבה הצער תוך כדי צילום נפלה לי המצלמה ואין תיעוד.
בשבת התכנסנו לחגיגות ימי הולדת, והכנתי שוב את הקיש, הפעם בקישוט עגבניות שרי צבעוניות. היתה התלהבות גדולה.
מיד הכנתי שוב, והפעם גם צילמתי וגם הקפאתי קלתית אחת מוכנה (אפרופו הכנות לספונטניות
