בצק פריך - שאלה קצת דחופה

סביון1

New member
בצק פריך - שאלה קצת דחופה

שלום,

כמה זמן לדעתם יכול לשרוד בצק פריך לעוגיות במקרר? הבצק ללא ביצים אבל עם חמאה. הקפאתי אותו מיד אחרי שהכנתי והפשרתי לפני שישה ימים. לפח או לתנור?

תודה.
 

bali

New member
מנהל
שישה ימים זה די הרבה זמן אבל

מכיוון שאין בו ביצים זה לא נשמע לי לא בטוח, וחמאה מחזיקה המון זמן בקירור.
כדאי להריח אותו ולראות שהצבע שלו לא השתנה לפני שמשתמשים בו, ליתר בטחון.
 
למעלה