בצק שוקולד?

בצק שוקולד?

מה זה בצק שוקולד? אני רוצה לעשות עוגה בצורת גלגל האם זה מתאים?
 
זה בצק העשוי משוקולד וגלוקוזה

ניתן לצפות איתו עוגות והוא נח לעבודה. עושים איתו בעיקר ורדים, והחסרון שלו הוא שהוא חום ולא ממש ניתן הוסיף לו צבעים. אפשר לעשות גם בצק משוקולד לבן ואז לשחק אם החום-לבן חומרים: 600 גרם שוקולד מריר 200 גרם גלוקוזה (או סירופ תירס) 50 מ"ל מים פושרים אופן הכנה: ממיסים את השוקולד מעל בן מארי. מחממים מעט את הגלוקוזה. מוסיפים את השוקולד לגלוקוזה ומערבבים היטב. מוסיפים את המים ומערבבים היטב. שמים בשקית ומחכים כ-24 שעות לפני השימוש. לפני השימוש חותכים חתיכות קטנות ולשים היטב
 
לא כ"כ הרבה... דווקא די מהר,

רק מצריך תכנון מראש כוון שלא ניתן להכין ומיד להשתמש. אני עדיין לא נתקלתי בבצק שולקולד למכירה.
 
למעלה