בצק שוקולד

בבקשה:

בצק שוקולד חום 300 גרם שוקולד מריר 130 גרם גלוקוזה נוזלית ממיסים שוקולד לטמפרטורה של 43-46 מע"צ. מוסיפים חמאת קקאו ומערבבים. מחממים ומערבבים עד שהכל נמס. מחממים גלוקוזה ל-35 מע"צ. מוסיפים לשוקולד,. זה נראה רע מאד!!!!. בטוחים שטועים, אך לא!! משאירים בקערה ומערבבים מידי פעם במשך כשעתיים. יוצקים את הכל ליריעת פלסטיק, עד שמתקשה. שוב זה נראה כמו בטון ובטוחים שטועים – אך לא!! מחממים מספר שניות במיקרוגל ומעבדים כמו בצק. אפשר להוסיף בצק סוכר כדי שיהיה יותר גמיש. בצק שוקולד לבן 530 גרם שוקולד לבן 150 גרם גלוקוזה נוזלית מחממים את השוקולד ל-40 מע"צ והשאר לפי המתכון לבצק חום. הבצקים הללו יוצאים קשים. כדאי לחמם אותם מעט במיקרוגל וללוש עם בצק סוכר. אסנת
 

פריסה

New member
תודה רבה

אסנת תודה רבה עזרת לי מאוד רק איפה אני מוצאת גלוקוזה נוזלית? אני מכירה אבקת גלוקוז (סוכר ענבים)
 

פריסה

New member
חייבת עזרה

אני כבר התקשרתי ל 8 מקומות לפחות ואנף אחד לא הבין על מה אני מדברת תוכלי להפנות אותי ספציפית לחנות של צרכי קונדטוריה שיש להם גלוקוזה נוזלית? אפילו אשמח לקנות ממך בצק מוכן אם זה אפשרי (אני היום אהיה באיזור השרון) תודה פריסה
 
יש אצל מר קייק בנתניה, גרובשטיין

בדרום תל אביב, טייסט וזעפרן ברעננה ובטח יש עוד כמה חנויות במרכז ששכחתי. אסנת
 
למעלה