בבקשה:
בצק שוקולד חום 300 גרם שוקולד מריר 130 גרם גלוקוזה נוזלית ממיסים שוקולד לטמפרטורה של 43-46 מע"צ. מוסיפים חמאת קקאו ומערבבים. מחממים ומערבבים עד שהכל נמס. מחממים גלוקוזה ל-35 מע"צ. מוסיפים לשוקולד,. זה נראה רע מאד!!!!. בטוחים שטועים, אך לא!! משאירים בקערה ומערבבים מידי פעם במשך כשעתיים. יוצקים את הכל ליריעת פלסטיק, עד שמתקשה. שוב זה נראה כמו בטון ובטוחים שטועים – אך לא!! מחממים מספר שניות במיקרוגל ומעבדים כמו בצק. אפשר להוסיף בצק סוכר כדי שיהיה יותר גמיש. בצק שוקולד לבן 530 גרם שוקולד לבן 150 גרם גלוקוזה נוזלית מחממים את השוקולד ל-40 מע"צ והשאר לפי המתכון לבצק חום. הבצקים הללו יוצאים קשים. כדאי לחמם אותם מעט במיקרוגל וללוש עם בצק סוכר. אסנת