בצק שמרים בקערת מיקסר
שלום רב לכל החברות, זקוקה לעזרתכם!
רכשתי פעם ראשונה בחיי מיקסר חדש של PILOT
הכנסתי את כל המרכיבים לבצק שמרים לקערה
והפעלתי את ווהלישה...
השארתי את הבצק בקערה וחיכיתי שיתפח - הוא לא תפח גם אחרי שלש שעות.
מה לא עשיתי נכון?? השמרים טריים... האם הייתי צריכה ללוש קודם את החומרים
היבשים ואז להכניס את החמאה, הביצים והמים??
תודה לכל עזרה.
שלום רב לכל החברות, זקוקה לעזרתכם!
רכשתי פעם ראשונה בחיי מיקסר חדש של PILOT
הכנסתי את כל המרכיבים לבצק שמרים לקערה
והפעלתי את ווהלישה...
השארתי את הבצק בקערה וחיכיתי שיתפח - הוא לא תפח גם אחרי שלש שעות.
מה לא עשיתי נכון?? השמרים טריים... האם הייתי צריכה ללוש קודם את החומרים
היבשים ואז להכניס את החמאה, הביצים והמים??
תודה לכל עזרה.