בצק שמרים-ומאפים הונגריים
טוב, חיפושי אחרי המתכון למאפה ההונגרי מתחילים להניב פרי.
זה המאפה שאני רוצה להכין, אבל אני לא מוצא מתכון שיתקרב לבצק שאני מכיר.
הדבר היחידי שאני יודע על הבצק זה שיש בו 500 ג' קמח, 7 (!!!) חלמונים, יש בו שמרים וחלב ואין בו שמן או חמאה בכלל.
האם תוכלו לעזור לי בפענוח של כמות חלב ושמרים שמתאימה לכמות הקמח והחלמונים הזאת?
תודה! (ומבטיח לעדכן בתוצאות!)
טוב, חיפושי אחרי המתכון למאפה ההונגרי מתחילים להניב פרי.
זה המאפה שאני רוצה להכין, אבל אני לא מוצא מתכון שיתקרב לבצק שאני מכיר.
הדבר היחידי שאני יודע על הבצק זה שיש בו 500 ג' קמח, 7 (!!!) חלמונים, יש בו שמרים וחלב ואין בו שמן או חמאה בכלל.
האם תוכלו לעזור לי בפענוח של כמות חלב ושמרים שמתאימה לכמות הקמח והחלמונים הזאת?
תודה! (ומבטיח לעדכן בתוצאות!)