בצק שמרים

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
האם ניתן להכין בצק שמרים במעבד מזון?
במעבד מזון סטנדרטי נראה לי שלא, הוא לא בנוי ללישה אלא לריסוק.

בחלק ממעבדי המזון הישנים היה מצורף להב פלסטי שמיועד לכאורה ללישה אז אולי היה ניתן ללוש בו בצק דליל יחסי אבל אני לא רואה איך הוא עומד בלישת בצק לחם.

גם הסל"ד שלו גבוה מדי לעניות דעתי לצורך משימת לישה.

צריך להבין שלישת בצק אינה עירבוב אלא מתיחה וקיפול של הבצק סביב עצמו ולשם כך נדרש וו לישה ייעודי.
 
למעלה