בקבוקים ומשאבה..

מגי75

New member
בקבוקים ומשאבה..

הי,
אני אמורה ללדת כל יום ורציתי לשאול:
1. איזה סוג בקבוקמומלץ לקנות שיהיה כמה שיותר דומה להנקה?
2. לקחתי מיד שרה מדלה לקטינה, זה הגיע רק המכונה בלי חיבורים, בלי צינורות או כל דבר אחר. ככה זה אמור להגיע? את כל החיבורים כולל הבקבוק אני אמורה לקנות?
תודה!

גלגס

New member
הי

יופי שאת מתארגנת מראש!
הלקויה זאת יופי של משאבה.
צריך לקנות ערכה (עדיף שתיים כדי שתוכלי שאוב בשני הצדדים בו זמנית). בדרך כלל ביד שרה ידיים את זה ומוכרים לך במחיר טוב כשאת משאיה. כדאי לברר עם יד שרה שליד הבית שלך.
אפשר להשיג ערכה גם בבתי חולים ליד היולדות/ פגיות כמו למשל במזנון יעל באסף הרופא.
את יכולה ליצור קשר עם שירות לקוחות של בפקס היצואנים שיגידו לך איפה יש לידך.
דרך אגב, אם הפטמות של גדולות מהרגיל יתכן ותצטרכי חצוצרות גדולות יותר. אני הצטרכתי. יצא שקניתי 4 ערכות בלל זה.
אין לי נסיון לגבי בקבוק. יש שאומרים שהבקבוק של מדלה טוב. אני שתמכתי בבקבוקים פשוטים שאני לא זוכרת אפילו את שמם וזה היה בסדר.

Mr China

New member
הי

כמו שגלגס ענתה לך, את החיבורים את קונה לבד- זו משאבה מצויינת.
כדאי לך גם לקנות שקיות לאכסון ושמירת החלב, אני השתמשתי באלו של מדלה ובאלו של לנסינו (את האחרונות יותר אהבתי אבל אין הבדל גדול).
לגבי בקבוקים אני השתמשתי באוונט ובורן פרי, האמת שלא נתתי אותם ממש בהתחלה אלא רק אחרי כמה שבועות מחשש לבלבול פטמות. שימי לב שהפטמה בגודל הכי קטן (רשום עליהם גיל). שיהיה בהצלחה!

לי יש בקבוקים של מדלה

הם יקרים (100 ש״ח לפטמה + בקבוק) אבל בהחלט שונים מהאוונט שהיו לפניהם. זה בעיקר מאט אותם באכילה ומקשה עליהם (צריכים ממש לשאוב דרך שסתום ולא דרך חור). היה שווה? קשה להגיד. לא יודעת מה היה אחרת. אני כן יכולה לייעץ לך להמעיט כמה שתוכלי בבקבוקים, כי הם מתרגלים לזה ממש מהר והאכילה מבקבוק מאוד שונה מיניקה.

בהצלחה והכי חשוב בריאות לכולם!

בקבוקים

הי מגי

הבנות כתבו דברים נכונים מאוד.

אין בקבוק שדומה להנקה.. אבל חשוב שזה יהיה בקבוק רחב, כדי שהתינוק יפתח פה כמה שיותר רחב, בדומה למה שהוא עושה על השד.
בקבוקי הקלמה (נדמה לי שחיפאית כתבה עליהם) - של חברת מדלה, הם אכן יקרים. לא שהם גרועים חלילה, אני רק לא בטוחה שצריך לקנות הרבה כאלה על ההתחלה.
את יכולה להתחיל עם רחבים אחרים, זולים יותר.
שימי לב - שיהיה סימון של כמויות גם מתחת ל- 60 CC. בהתחלה הם אוכלים כמויות קטנות וזה חשוב שיהיה את הסימון.

בהצלחה, ולידה קלה

למעלה