בקבוקים מסוכניים

shanigal

New member
בקבוקים מסוכניים

שלום לכולם, ראיתם את הכתבה בערוץ 2 בשישי בערב על הבקבוקים מפלסטיק והחומר המסוכן שהם פולטים? מה דעתכם? מה לעשות?? שני

SShirly

New member
../images/Emo26.gif

הניסוי שנערך בוצע על בע"ח. ההשוואה בין בע"ח לבני אדם לא תמיד נכונה. לא הוכח מדעית עדיין כי יש בעיה עם הבקבוקים האלה בשימוש בני אדם. אם את רוצה להיות רגועה עד שהנושא יובהר, את מוזמנת להשתמש בבקבוקים שלא כוללים את החומרים שצויינו בכתבה. ובאופן כללי חשוב שתדעו, יש המון המון המון כלי בית ומכשירים שכוללים בתוכם חומרים פלסטיים מסוכנים. כל עוד הם לא פגומים (שרוטים, שבורים או משופשפים) אין סכנה בשימוש בהם.

shirili

New member
אני לא עושה עם זה כלום

הבקבוקים האלה לא חדשים בשוק ואני לא שמעתי על מקרה שתינוק קיבל סרטן מזה חוץ מזה שזאת לא הסיבה לזה שאני לא מתכוונת לעשות כלום אלא שהיום 80% מהדברים שאנחנו עושים מסרטנים תדאגו לאנטנות הסלולריות שמוצבות לכם ליד הבית שמסרטנות הרבה יותר !! אם אני הייתי צריכה לדאוג על כל נושא אז איפה ייתי היום?? המיקרו מסרטן כל מיני מזונות מוכנים מסרטנים שרוף מסרטן בבשר יש אנטיביוטיקה שמסוכנת לגוף אנטנות סלולריות מסרטנות ציפס אין סוף לדברים שמסרטנים

שרועי

New member
בקבוקים

כיוון שלא מדובר רק על סרטן (שלגביו מזהירים בכל דבר) אלא גם, ובעיקר, על הפרשת הורמון נשי שקיים בוודאות בבקבוקים הספציפיים, אני עברתי לבקבוקים אחרים שמוצהר כי אין בהם את ההורמון. אמנם אני עדיין משלבת כי אין לי מספיק, אך אני מתכוונת לשנות את זה בימים הקרובים... אני ממליצה גם לכם לבדוק לגבי הבקבוקים בהם אתם משתמשים, ואם בכל זאת החלטתם לא להחליף, כדאי לדאוג לחדש את המלאי מדי פעם, ולזרוק בקבוקים שרוטים (שמפרישים יותר את הכימיכל)............

נועה 612

New member
אפשר להשתמש בבקבוקי בי פרי שהם לא פ

פולטים את החומר המסוכן

למעלה