בקבוקי אוונט ומחמם אוונט

הילית111

New member
בקבוקי אוונט ומחמם אוונט

בקבוקי אוונט ומחמם אוונט היי לכולם רציתי לשאול את מי שמשתמש בבקבוקי ומחמם בקבוקים אוונט לגבי הבקבוקים אני משתמשת כרגע (ילדי בן שבוע וקצת..) בבקבוקי אוונט הקטנים אלו של 125 מל עם פטמה מס 1 –לפי החוברת של אוונט זו הפטמה שמתאימה עד גיל חודש אני אוסיף התינוק שלי ניזון מתמל בלבד. אבל אני רואה שבעת האכילה הוא מתאמץ להוציא את החלב ויש מין שריקות כאלו –האם זה אמור להיות ככה בבקבוקים ? אני חוששת שהפטמה אולי לא מספיק טובה בשבילו ? בחוברת של אוונט כתוב לעבור לפטמה מס 2 בגיל חודש אבל אני לא יודעת אם זה בסדר הפיטמה הזו יכול להיות שהוא צריך פטמה אחרת? לגבי מחמם הבקבוקים של אוונט במקום להסתבך עם מהילת מים חמים וקרים אני מנסה להשתמש במחמם בקבוקים הזה אם אני רוצה לשים שם תמיד בקבוק עם מים כרגע זה 125 מל ושיהיה על טמפ קבועה צריך שהכפתור יהיה על מס 1 ? כי יש שם מס 1 2 ו-3 מי שיש לו המחמם מכיר את זה. ואם נשאר קצת מטרנה בבקבוק ואני רוצה להשאיר את זה במחמם ליותר מאוחר זה אפשרי ? לכמה זמן ? ובאיזה טמפרטורה 1 2 או 3 ? ומבחינת צריכת חשמל אם זה כל הזמן פועל המחמם הזה זה צורך חשמל רב? אשמח לשמוע ממי שיש לה המחמם הזה ואת הבקבוקים האלו מהאימא הטרייה עם מיליון השאלות שלא נגמרות תודה

חנול

New member
בדיוק בגלל זה השתמשנו בבקבוקים

של בי פרי ו-MAM. אנחנו עדיין עם ה-MAM ולהערכתי בילד הבא נשתמש רק בהם .קלים לתפעול ושטיפה, ואין להם תופעות כמו של האוונט (חריקות, שריקות, ובמיוחד בשבילנו...נזילות). לכן, לצערי לא נוכל לעזור. וגם, כמו שספרתי לך כבר- לא חממנו תמ"ל ולכן לא היה צורך במחמם בקבוקים...

hirshfe

New member
אין לו מחמם

קנו לי והשתמשתי בו שבוע ואז העלתי לבויידם לא נוח לשימוש נדב קיבל תמ"ל מהתחלה. עשינו לו כמות שאל, אם נשאר נזרק (והיום כבר לא, מחזרים למקרר וכן אני יודע את הסיפור של החיידקים, אבל ילד זה לא דבר סטרילי) בקבוקים MAM וביפרי

aviah

New member
צריך לוודא שנכנס אויר לבקבוק

נסי לינוק מהבקבוק בעצמך ולבדוק האם נכנס אליו אויר באופן חופשי. כיוון אחר: מכיוון שממילא מתישהו בקרוב תעברי לפיטמה מס' 2, אפשר לנסות כבר עכשיו ולראות האם זה פותר את הבעיה. אה, ומזל טוב

akavishon

New member
עם עדין לא קנית את המחמם בקבוקים

תחסכי מעצמך את הקניה. תשקיעי את הכסף בדברים אחרים. אם כבר קנית - תנצלי את זה. לנו מעולם לא היה מחמם בקבוקים, אבל אפשר פשוט לחמם מים במיקרו - הכי מהיר וחסכוני. תתחילי בעשר שניות ותבדקי עם האצבע את הטמפ'. תעשי את זה לא שהקטן צריך לאכול, אלא מתי שלך יש דקה פנויה לזה, ככה תלמדי כמה זמן צריך. לגבי הבקבוקים - עד כמה שאני זוכר, לאוונט יש את השריקה, אבל אין שום בעיה עם זה. פשוט שומעים שהתינוק יונק (עוד סוג של אינדיקציה). יש את הפיות הרב שלביות ואם את חוששת ששלב 1 לא מספיק טוב, את יכולה לנסות את הרב שלביות.

למעלה